Friday, March 21, 2008

Selamat Menyambut Maulidur Rasul...

Salam jumaat semua..masih sempat mengucapkan Selamat Menyambut Maulidur Rasul..
Masa sekolah dulu mesti ada perhimpunan kat sekolah aku time Maulidur Rasul..buat banner setiap kelas then berarak dari luar pintu pagar sekolah masuk ke dalam sekolah..siap ada pertandingan lagi tu..selawat ramai² tu buat aku selalu meremang bulu roma...
Tapi semalam tadak laa pi tengok org berarak Maulidur Rasul..Kena pi PPUM coz kazen my hubby masuk hospital..leh aku berkenalan..lagipun aku pun x kenal semua lagi family dier..mcm misteri jer aku masuk PPUM tu masa lalu kat satu lorong ni..haunted ker??ish.. :P memula nak pegi masuk wad tu rasa jalan punya lah jauh tapi bila balik kat parking sekejap plak..pelik kan..tapi benar..imaginasi aku jer kot..
Then lepak2 umah kwn my hubby mcm selalu..balik umah makan megi..hahahahaha..lawak hujung bulan + isteri yang disayangi suami("isteriku..masak megi jer laa";Kata suami...Sian anak aku..huhuhu

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)