Wednesday, February 06, 2008

ye ye..saya tak balik kampung..............

hari ni aku memang totally running out of mood nak buat keja..bosan jer rasa...patutnya malam ni aku bertolak balik trg...mcm² aku plan nak buat bila balik trg nanti..dah laa tak dapat gi kenduri kwn aku yang aku memang rapat gila..sedih jugak..tak bleh nak makan keropok lekor kat tepi pantai, tak leh nak rembat baju batik ma aku kat umah sebab KERAjaan dan antar pekeliling yang kena pakai baju BATIK pada hari khamis, tak leh nak bermanja² dengan mak sambil makan masakan yang mak masak (yum yum deliciois), dan mcm² lagi laa..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..
menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..
menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..
menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..
menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..menciknya..
bodosnya P***************** N**************** H*******************.dah laa tak bagi mu hubby bonus,keja mcm nak mampos..Ya Allah biarlah my hubby dpt keja lain yang sejuta kali best dari P***************** N**************** H*******************.Amin..

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)