Tuesday, December 04, 2007

Pregnancy test..


Hari ni my hubby promise to buy me preggiey test kit coz his 'lovely' wife perasan nak mampos dah tak sabar nak check herself whether preggiey or not..
ni ada laah 2-3 website yang aku buat test dan mengatakan aku pregnant tu...

Klik disini untuk mencuba


Klik disini untuk mencuba

tapi tu semua bukannya konfem lagi kan..nanti laa petang ni aku nak pi beli mender kat bawah ni n hope good news will coming soon...

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)