Tuesday, December 18, 2007

Pizza AnyOne @Pizza Hut ??!!


Hohoho..sajer nak bagi semua orang jelez..malam tadi my hubby teringin laa plak nak makan pizza mengidam lagikk laa ni, so lebih2 laa my hubby ni..since last week lagi dier beriya² ajak aku makan pizza tapi masa tu aku tak gaji lagi so aku buat² laa bodo jer dulu sampai laa malam tadi(p/s:nape la aku gatal mulut janji ngan dier nak banjer dier makan pizza)..sebelum terlupa, my hubby belikan sandal utk aku..maklumlah lepas kawen ni, dier x penah lagi bagi present kat aku sebab tadak hari² spesial yang berlaku dari start aku kawen sampai hari ni...lawa belit² tali dier..tenkiu my dear sweetheart :* :* :*:* sampai bulan bintang..laki aku tak suka sangat makan kat pizza hut tu so kitorang tapau jer buat balik...aku tak sangka leh makan pizza 4 slices..fuyyohh..kitorang makan pizza large super supreme+soup-of-the-day+Extra Large Criss Cut Fries +Garlic bread+1 can pepsi for dear hubby=rm43.02..sandal aku rm 36..ok laa..aku just kuarkan duit aku 7.02 jer...hahahahahaha..sungguh beruntung mempunyai suami(silalah kawen cepat kepada yang masih single..hah..awak laa!jangan toleh²belakang..ye ye..awakk..awak yang merenung skrin monitor tu...)...hehehehe..
hari ni memulakan pagi dengan malas sket sebab pegi bunuh kafir malam tadi..mueheheheehe..dan sejak dua menjak ni, tekak aku tingin jer nak makan nasi dagang..sungguh mohd hizaami rasa tekak aku ni..musti our baby♥ ni pun seghuper ngan abah dier laa ni...ish ish..
p/s:gambar sandal ku akan diambil kemudian..skang line x clear sgt..huhuhu

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)