Friday, July 26, 2019

Jamuan Raya Bahagian Operasi ICT & Infrastruktur ICT

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Ada lagi tak sempat update pasal jamuan raya. Mungkin lepas ni dah tak ada dah jamuan raya macam ni dah. Opss. Konon nak tingkatkan Happiness Index. Yang macam ni lah tingkatkan Happiness Index. Dari deko , pilih juadah, rewang siap.Bukannya sampai tak buat kerja hakiki. Helok je kerja siap. Bukannya selalu ada jamuan raya pun kannnn. Gituh. Apa masalah kau pun aku tak tahu la sebenarnya. Masalah hati mungkin. hahaha

Ok lah. Done luahan perasaan. hahaha. Berbalik kepada Jamuan raya bahagian untuk ofiz. Unit saya order Nasi Dagang segantang [RM 300]. Semestinya dari kedai favourite kitorang. Eddiey Mokku Katering . [Review boleh baca kat sini] . Dekorasi pulak ada lah sikit-sikit mengindahkan suasana. Menu ada 20 jenis gitu. Maklumlah bergabung dua jabatan. Layan gambar jer lah.


Unit saya. Sorang tak ada. 


Boz cakap tahun depan tak yah nak beranak-beranak nak  pergi family day . hahaha


Geng Bini Orang gitu






Designer baju raya saya, Datin Vivy wannabe, Rai. hahaha

Kak Ema dan Kak Ani dijemput jugak

Tambahan Ella , Rai dan Kak Zah


Ni ha yang cuti beranak tu. Hari sama pergi melawat . hahaha


Gambar sebelum kejadian


Buat dari bahan terpakai je menunya


Siap merewang buat dadih hari sebelumnya

Bacaan Yassin sebelum majlis

Satay dan Nasi Himpit. Satay dia besar dan juicy.Sedap sangat . 

Nasi Dagang. Menggiurkan bukan?


Mee Hoon Hailam

Dessert 

Ni pun by unit kitorang, Tomyam Seafood Viral gitu. 

Yang ni by Chef Kak Mai

Nasi Dagang yang kami order tu

Close up sket. Jauh ni amik. Sejam perjalanan ok. 


Air by suami Chef Mai

Dah kenapa tidur pulak si Ad tu


Ok dah bangun. hahahaha



Yang ni selit sekali la. Ni jabatan Rai punya majlis


Bergambar bersama dekorasi 


Mini Love

Just 3 of Us

Sekian update untuk hari raya. hahaha. Dah nak masuk raya haji pulak baru habis update. hihi

Nota kaki : hari ni ada kendurian pulak . Opss



0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)