Thursday, January 10, 2019

Hadiah Hari Lahir ke 36 & Anniversary 11 Yang Tertunda

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Hari ni baru nak cerita pasal hadiah hari lahir saya ke 36 dan Anniversary kami yang ke 11. Kiranya hadiah tertunda dari my hubby. Tak perlah tertunda sebab nilai pun puluhan ribu jugak. Kiranya counter balik hadiah superbike yang saya bagi dulu. Hutang pun tak habis lagi bayar oi. hahahaha

Semestinya warna merah idaman saya. Boleh teka tak agak-agak??


-
















-

























-








-



Taddaaa...

Ferrari Malaysia aka Honda Jazz wannabe

hahaha

MYVI 1.3 PREMIUM X

Tq my hubby .Much love and kissessssssss..Amboi..hahaha

No plate semestinya birthday saya ( 6 Sept ) dan birthday my hubby (2 Jan)












Hadiah birthday saya VS Hadiah birthday my hubby


Tengah pasang body kit pun fully sponsored by my hubby

Selamat berkhidmat kepada tuan baru Cik Vina. Terima kasih atas perkhidmatan yang cemerlang sepanjang 3 tahun ni.




Terima kasih juga kepada En Salleh yang memudahkan proses pembelian dan trade in Cik Vina. 2 minggu je booking terus dapat kereta. Rezeki memang tak salah alamat. Naik kerja dengan hadiah hari lahir lepas pantang gitu.Alhamdulillah. Dah first servive dah pun. hihihi


Saleh Idris
๐Ÿ“ž 019-360 0171
Click Link >>> Wasap.My/60193600171 <<
๐Ÿ“  03-3290 7113
SALEH IDRIS AGENCY
NEW & USED CAR SALES CONSULTANT
•PAKAR Jualan Kereta Baru&Terpakai.
•PAKAR Urusan Pinjaman Kenderaan.
•BLACKLIST Layak Memohon.(T&S)
•Bekerja Tanpa Dokumen.(T&S)
(Pengasuh Kanak2/Penjaja/ Dan Lain2)
•CCRIS PTPTN Layak Memohon.(T&S)
•KHIDMAT NASIHAT Percuma!!!
siagencyauto@gmail.com
www.facebook.com/peroduaprotonshowroom


Daripada Thauban RA, beliau berkata; Rasulullah SAW bersabda: "Sebaik-baik dinar (wang atau harta) yang dinafkahkan seseorang ialah dinar yang dinafkahkan untuk keluarganya, dan dinar yang dinafkahkan untuk ternakan tunggangannya (kenderaan) yang digunakan di jalan Allah dan dinar yang dinafkahkan untuk para sahabatnya yang berjuang di jalan Allah." (Hadith riwayat Muslim: 994, at-Tirmizi : 1966, Ibnu Majah : 2760, Ahmad : 21346, 21372, 21416)

2 Comments:

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)