Monday, April 22, 2013

NUTS BRITTLES @ CRAZIE NUTZ kini di elissmie.com ?

Hari ni nak promote satu produk kekacang iaitu Nuts Brittles @ Crazie Nutz yang  mengandungi pelbagai jenis kekacang berikut :- 

Almond (Badam)
Sunflower Seeds (Kuaci)
Biji labu
Biji bijan hitam




Memang kita sedia maklum kan, kacang adalah salah satu sumber protein kan. Siapa yang memang suka makan kacang boleh cuba satu balang. Confirm tak cukup lepas ni :) Memang saya dan hubby sudah jatuh cinta dengan Nuts Brittles ni masa gigitan pertama, sesuai sekali dengan motto produk ni Love at first bite . Jaminan sedap 100 % . Kalau tak sedap , saya takkan promote punya . Tengok gambar pun menggiurkan bukan ?

Korang dah pernah cuba Nuts Brittles @ Crazie Nutz ni ?


p / s : 

Buat masa sekarang saya tidak membuat penghantaran melalui pos 
hanya COD di UiTM Shah Alam dan Kawasan Bandar Bukit Raja sahaja !


Email untuk harga special buat reader elissmie.com ! Berat 350 gram . 


email me : elissmie [ at ] gmail [dot] com
Subject : Tempahan NutsBrittles


My Nuha | Aku Bukan Chef

9 Comments:

  1. yup...mmg sedap ... saya dah cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cuba ad ! nanti leh order utk raya :)

      Delete
  2. oohhh.. sedapnye.. nanti pm kat fb harga special untuk adik.. ade kan harga tuh.. ahaks~

    *malas nk email.. hahahahaha

    ReplyDelete
  3. tak sabaq nak tunggu aku punya 2 ketul...huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)