Monday, January 07, 2013

Brooch Percuma dan CPUV Nuffnang Tertinggi 2013

Hari ni nak tayang brooch yang saya dapat percuma dari advertiser @ elissmie.com iaitu Lalatulips Colection . Terima kasih sangat :) Berminat beriklan di elissmie.com , klik sini laju-laju dan dapatkan tawaran terbaik dari kami.


Siap dapat kalendar poket 2013, korang nak boleh buat pembelian tudung dan aksesori wanita seperti kat bawah ni yer :)



Memandangkan hari ni mood adalah tak sabar nak pergi checkup petang ni [ baru ingat nak publish, ada bad news plak dah di hujung kehamilan ni, citer esok la ] , so tayanglah dulu pencapaian earning BE (skang dah CPUV - Cost- per - unique - visit ) terbaik tahun 2013 ni iaitu CPUV tertinggi buat blog elissmie.com untuk tahun 2013 yang masih running lagi ni. 



RM 71 lebih jer pun :p Lama betul startnya dari 29 Oktober tahun lepas lagi. Dah boleh cashout dah ni tapi tunggu yang ni credited dulu la. Skang ada 8 CPUV sedang menari-nari, nari lama2 yer :)

Korang dah cash out ke nuffnang untuk tahun 2013 ?


15 Comments:

  1. alahaiii..best nya tgk BE/CPUV ni...saya baru aja tepek iklan nuffnang kat blog, tak sampai sebulan pun..hahaha

    ReplyDelete
  2. weh, ko nape bad2 news plak ni...tak syok nya dgr. btw lawa brooch dia...;)

    ReplyDelete
  3. wow weeee!!! banyaknya. tahniah eliss.

    izan sblm ni pernah rasa paling tinggi pun 40++ je. skrg ni ciput2 je utk satu BE.

    ReplyDelete
  4. hohohohoho.. 1 BE boleh cecah 70 hengget!!! Raa PALING banyak belas2 hengget jer.. jelezzz!!

    moga terus dimurahkan rezeki~

    ReplyDelete
  5. bestnyerrr..bila nk merasa cpuv neh

    ReplyDelete
  6. Bestnya meriah dgn CPUV campaigns ya, masyuk pulak tu

    ReplyDelete
  7. Wahh tahniah Ellis..mahsyuk tuu..rezeki baby kan..

    ReplyDelete
  8. Hurmm... perasan gak kat blog si KID tu - ia adalah CPUV yang paling lama....

    ReplyDelete
  9. waweeeeeee.... lama lagi... syioknyaaaaa kan? hehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)