Thursday, June 14, 2012

Beli Perfume Secara Online ?

Sekarang ni rasanya, semua barang ada dijual secara online. Ada sesetengah orang sibuk sangat, sampaikan nak beli perfume pun tak sempat kan. Kalau korang pun hadapi masalah yang sama, apa kata korang jenguk sekejap kat FB page ni. Klik sini laju-laju !


 Kat sini ada banyak pilihan perfume samada untuk lelaki atau wanita.Perfume ni 100% original perfume dan jaminan wang dikembalikan .Lagi satu, kalu korang jenis cepat bosan dengan perfume yang sama, korang boleh beli dalam saiz miniatur jugak .Nampak macam korang ada banyak koleksi lah kononnya :p Bijak tak? Harga yang ditawarkan juga memang berpatutan .
 
 Jom kita jamu mata tengok koleksi untuk para wanita semua .


Abang-abang , uncle-uncle jangan susah hati. Lelaki punya pun ada ok ! Sesuai jugak untuk yang tercari-cari hadiah sempena hari bapa kan :) Jom kita layan...



Kalau nak tayang semua rasanya boleh berpinar biji mata, kalau korang nak tengok lebih banyak lagi koleksi perfume ,  KLIK LAH SINI LAJU-LAJU.


Korang yang berminat, boleh berhubung terus dengan diorang guna HP/ email atau gunakan butang MESSAGE untuk sebarang pertanyaan atau membuat pesanan.

HP : 013-9431291
Email : perfumepantry@gmail.com 



atau klik sahaja pada banner di sidebar :)


Korang pernah beli perfume secara online ?

* This is sticky note entry. Sila skroll kebawah untuk entry yang terbaru  :) Advertise here?  

8 Comments:

  1. n3 psl kiter isnin dpn tau :)

    ReplyDelete
  2. uiii menarik gak!tp taktau camne bau nya kan..kecuali la dah biasa beli yg sama

    ReplyDelete
  3. saya pernah beli eksessori kamera secara online, byk kali juga..perfume tak pernah..hehehe..

    dan wife saya menjual kek/cupcakes/macaron secara online :)

    ReplyDelete
  4. wow!! banyaknya perfume...

    ReplyDelete
  5. memang listing yang banyak untuk pilihan.... tapi saya biasa guna minyak atar jeee

    ReplyDelete
  6. papa mifz jarang beli barang online...

    ReplyDelete
  7. dni kalau perfume suka beli kat mall terus sebab dapat hidu. hehe...

    ReplyDelete
  8. tak tau sgt nama2 purfume nih..tp bila dah bau oh!! ini bau dia...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)