Monday, July 04, 2011

Teaser ( Tiara Beach Resort Port Dickson )

Masih ingat lagi entry ini . Pandai korang teka. Tiara Beach Resort lah tempatnya kami berpoya-poya 2 minggu yang lepas tapi sampai skang still tak der gambar berjaya diupload ke pc aku ni, so entry pasal tu lambat sket la. Hari ni agak bz sebab jadi bidan terjun untuk testing system baru. Petang ni lak ada taklimat penstrukturan semula ofiz aku..So, tak dapat nak update panjang-panjang...

Ni masa hari pertama kat Tiara Beach Resort Port Dickson .Jom main air !!




Tu jer laa untuk hari  ni  yer :)  Apapun, memang percutian kali ni memang seronok sebab my nuha dah tak takut air sangat macam percutian kami ke Pangkor last year :)


Create, customize and publish your own website.


7 Comments:

  1. syok bercuti..
    nuha pun nampak dah big girl sesangat.

    ReplyDelete
  2. len kali boleh cuba sini plak..

    http://tiarabeachresortpd.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. syokknye!!! nak gi bercuti jugakkk!!

    ReplyDelete
  4. hepi becoming birthday eliss ;)

    ReplyDelete
  5. seronoknya gi cuti..rasa mcm release je

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak bca cerita selanjutnya sbb tak pernah pergi. mana tau tersampai masa cuti sekolah ke nanti

    ReplyDelete
  7. Oh, masa ni Tiara Beach Resort dah pakai sistem gelang tangan utk masuk ke swimming pool...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)