Wednesday, May 25, 2011

Jasad di sini, jiwa kat terengganu....

Sepatutnya hari ni aku ke Dungun, tapi sebab boz tak izin atas alasan nanti aku tidak berada di ofiz terlalu lama.Macam kan aku pergi bercuti pulak kat sana kan. Ok, next week aku cuti seminggu. Tengok berada ker tak aku ni kat ofiz.hehehehe.Maka terpaksa lah aku memantau sistem aku untuk UAT (User Acceptance Test) dari sini ajer lah. Macam aku ada kat sana jugak gayanya, makan pun depan pc.Standby kot-kot sistem aku ada error.Maklumlah sistem baru nak guna.Mesti ada error yang aku tak perasan.Aku manusia bukan robot kan.Setiap negeri weh aku develop sistem tu.Dan kena configure balik. Minor-minor error pasti ada.Macam last week kat Penang, huru hara jugak kalo aku tak der. Harap-harap hari ni zon Timur ok lah hendaknya...

Share exciting promos, trends, news to your friends and get rewarded! 

 

Best jugak kalo dapat balik Dungun, maklumlah kampung halaman. Last balik masa bulan 1 hari tu. Aku ni kira macam tanggang moden dah aku rasa.Seb baik ada telefon, kalo dak sebulan sekali mak aku dapat surat chenta :p

Siapa guna skype kat sini? Aku ni hah baru nak install..jakun terasa. Semua duk tanya ada skype ker dak. Siap invite lagi.Tapi aku ignore ajer :p Nak install sket punya berchenta.Jap lagi aku nak try guna.Skang baru 2% complete :p
Ok, nak tayang barang baru dapat dan beli last week...

 Ni FM Bandung Dari Aini :)

Ni dari Mira, barangan wanita :)

Ni pulak dari Dr Hani, FM dari Bali..



Welcome to Fm family, FM Pulau Pinang :) Hadiah buat diri sendiri :)

Alhamdulillah :) Murah rezeki gitu :) Siapa lagi nak bagi hadiah, angkat tangan !!!



8 Comments:

  1. Best kan klu dapat out station ke tmpt sendiri..sambil menyelam sambil minum air..hehehe

    ReplyDelete
  2. alololo...siannye kt demo...

    ReplyDelete
  3. kalau dah namanya kampung halaman, pastilah kempunan kalau tak dapat balik

    ReplyDelete
  4. bestnya g ganu. lm btl dah xke sn. tp skrg xlrt travel jauh2 sgt. jln 5jam jd 7jam. huhu...

    ReplyDelete
  5. aku lagi la Ellis,..tak reti langsung skype tuh.

    ReplyDelete
  6. i pun x reti lg skype2 nih.
    nanti u ajar i ekkk.hehe

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)