Programmer by day & Lifestyle Bloggger

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Saturday, October 09, 2010

Hari raya ofiz my hubby siap ada kambing tergolek2

Ok.Baru nak cerita kan.last sabtu, ni masuk sabtu balik plak :P Aku ikut my hubby pergi ofiz dia sebab tengah hari ada makan-makan hari raya. Eh, hari dah tak Syawal kan? belasah ajer..Pagi-pagi buta lagi dah kejut nuha bangun pagi.Dia mudah ajer nak bangun, sebut ajer nak pergi jalan, automatik saraf di badan aktif semacam :p Perangai sapa lah ni ..


Layan gambar lah pulak.Macam tak biasa kan :)


Sempat jugak aku jamah menatang ni :p







Gambar bebudak ofiz my hubby.


Eh, mana gambar aku ? Tadak kot :p Lagipun tak sesuai sebab pakai seluar dengan blouse :p 

Aku respek sama my Nuha sebab dapat 2 kawan hari tu :) 




credit pic to Kak Rihan, ofiz mate my hubby. Dia tag hubby aku kat facebook so aku cilok la :) 
Terima Kasih yer Kak...

eh, hari ni ada lagi ker rumah terbuka ? Dah abes laa bulan Syawal ;p

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

5 Comments:

  1. syawal dag abis tp hr ni i ada 3 jemputan rmh terbuka ;)

    ReplyDelete
  2. jelesnye!!!! tahun nih takde jemputan hari raya pon~ sedih..huhuhuh..:(

    ReplyDelete
  3. ada lagi org buat, last punya la ni ..dpt 2 jemputan, tp mayb tak pegi

    ReplyDelete
  4. wah, meriahnyer...siap ada kambing golek lagik tu

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)