Tuesday, December 01, 2009

Hari Ini adalah Hari Isnin (bagi aku lah)

Setelah bersenang lenang dan berpoya-poya dirumah semalam dengan my Nuha, hari ni dirasakan seperti hari Isnin.hehehe.Tak senang lenang pun, gila banyak basuh kain, lipat baju dan iron baju .My Nuha jer senang lenang tido banyak.bagus!! senang Ummi nak buat kerja.

Perjalanan pulang ke Shah Alam amat memeritkan,almost 11 hours ko! gila kematu vontot ni..nasib baek my Nuha tak der crancky mana..masa dier banyak dihabiskan dengan tido sepanjang jalan.sempat muntah jugak.sian btol! mungkin sebab banyak jalan berlubang hasil dari banjir jalan yang banyak makan duit KERAjaan.  kalo aku diberi peluang bawak kereta masa balik kampung hari tu, hari ni, mungkin aku mendapat kepakaran.Kepakaran apa? kepakaran elak lubang..hahahaha..seb baik my hubby tak suh bawak..lalalala




my Nuha menguap tak hengat donea punya..bosan gila :P


bersusun kereta sebelom tol bentong dan tol karak...hampeh :(

Hari ni, rezeki bertimpa-timpa..hahahaha...memula, pagi2 lagi, Ad buat lawak, terbancuh air dalam botol air masak dier..dah dapat FREE COFFEE :) Tq Ad.




Pastu, ada parcel yang Intan bagi sebab GIVEAWAY dier hari tu.TQ Intan..Suka sangat..macam tau-tau jer hari ni aku pakai baju merah..hahaha


abaikan model tangan tak berbayar! hahaha!



siap ada kad lagi!

Pastu, Kak Ema [ tiada belog lagi setakat ini] , bagi ole-ole dari Langkawi gitu..syok nyer pegi Langkawi [*hint2]



Semoga kalian semua dimurahkan rezeki.Amin!



Semalam pegi Guardian, semata-mata beli lipstik dan bedak compact :) hiks...dah namanya perempuan! bedak aku terjatuh hari tu, abes terburai isi perut dia.Lipstik plak dikerjakan dak Nuha..[alasan kukuh!]

Niza, aku teringat kat ko la kat kampung...sebab aku tertengok menda alah ni atas almari my MIL..hikss :)





Contest Update :

Ada lagi yang membuat entry pada saat terakhir.Nanti aku terjah okies! Ayat merajuk aku tu melekat jugak..hahahaha..Farah, aku buat-buat merajuk jer la..hiks..Contest telah tamat yer semalam.Cukup lah hantar entry, segala surat menyurat tak mo ku layan..hahahaha..

1st Makhluk Tuhan Paling Sexy Komen Semalam:
 


10 Comments:

  1. hampeh dot com sungguh sang eliss nih! hahaaha...

    ReplyDelete
  2. wei cntk bj ko kaler merah!!

    ReplyDelete
  3. kak...jem nyer..saya balik melaka...klu balik raub mau rempuh jem jugak ni..hehhe

    untung la dpt cok..heheheh

    ReplyDelete
  4. sabarudin tukang kasut? cerita ape tu?

    mane aci aku dpt coklat kecik... hahahhaha....

    mmg best klu tak kerja kan..

    ReplyDelete
  5. salam



    tibo tibo teringat kor PUTU HALBO

    ReplyDelete
  6. kite g temerloh hari raya tu. mula2 sampai kat karak tu ok je, pastu jammed skit sbb org sibuk nak tgk keta rosak. huhuhu...

    eliss, ko dulu kena C-sec kan? pakai bengkung zap on tak? brand apa ek???

    ReplyDelete
  7. la la la...aku suka COKLAT tu....

    ReplyDelete
  8. ish cekelat, bestnya!!
    acik sooka!!
    =)

    ReplyDelete
  9. Hope u like it dear :) Macam kena je baju dan gelang itew...nice!

    ReplyDelete
  10. sabarudin tukang kasut... berapa tahun punyer tuuu.. :P

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)