Monday, March 16, 2009

Weekend @ Bukit Cerakah

Setelah membaca luahan hati si isteri yang tolol disini, akhirnya, my hubby telah menghabiskan masa dengan kami secara berkualiti sekali minggu ini..hikss :P kena lebih banyak meluahkan di blog ni..berbaloi kan? :P
Thank You My dear!!Sayang abang banyak sangat :D dulu kini dan selamanya :*308 kali :D
Hari Ahad, masa aku ngan Nuha duk main2..my hubby cakap kat Nuha, jangan tido tau, nanti kiter kuar pukul 2.30..dalam hati aku sungguh berbunga2 ceria..hikss..Sebenarnya dah lama my hubby merancang nak bawak jalan2 ke Bukit Cerakah..rasanya dari masa aku pregnant lagiks..hikss..tapi asyik tertunda jer...
Dan akhirnya sampai jugak kami kesana..padahal tak sampai 10 menet dari umah aku dah sampai..hikss..Tiket masuk untuk dewasa RM3.00 seorang dan untuk masuk kerumah 4 musim plak RM3.00 seorang..budak2 RM1.00 kalo tak silap...baby free :P
Perkhidmatan bas disediakan untuk sampai ke Rumah 4 Musim tuh...
Skang Musim bunga...saper rasa-rasa macam nak perasan duk Amsterdam boleh laa kesini...ada bunga peberet aku..tulips :P Sejuk jugak ..tak silap 12° celcius..seb baik kami kebal banyak lemak...tapi kalo nak duk lama2 kena bawak sweater la..Selebihnya Layan gambar...



Depan pintu masuk ke Rumah 4 musim



Ni jer satu2 nyer gambar ngan My Hubby...tetiba2 angin bergambar dier hilang :P


Biasalah blog aku mesti banyak gambar aku :D



cantik btol rumah yang dibuat kat dalam tu


Kitorang memang pegi Rumah 4 musim jer..sebenarnya ada lagi Taman Haiwan tapi kitorang ada agenda lain plak so kitorang tak singgah memana dah laa..Nuha pun siap2 tido lagi masa on the way balik...untuk lebih lagi gambar Nuha, sila laa jenguk disini

Ok laa..sambung esok plak..hihihi :D

9 Comments:

  1. cantiknya bunga tulip!!!!

    ReplyDelete
  2. haha berbaloi jugak meluahkan perasaan kat blog yer...

    ReplyDelete
  3. slalu dgr pasal bukit cherakah ni.. tp tak pernah ada hati nak melencong...rasa nak join gak la ke sana....tulip tu pun fav flower my hub...ada jual tak?

    ReplyDelete
  4. adesss... dh gi dh... raa pon lom sempat masuk lg...huhuhu.. x aci nih!!

    ReplyDelete
  5. bestnya...
    bila le saya nak sampai kat sana lagi ek...
    last time pegi masa kat matrix dulu..
    lebih 10 tahun dah. hehehheheh...

    ReplyDelete
  6. wahhh..syok nyer..baguih lah tu pi jalan2 bertiga an..
    nampak bila pakai baju coklat tu...hang nampak maintain jea gitu..

    mesti berat maintain jea skrg ni kan...

    ReplyDelete
  7. yang, jgn lupa jwb tag & amik awardnya skali...hehehe..

    ReplyDelete
  8. wah, mcm menarik jer tempat nie..

    ReplyDelete
  9. ad, memang cantik..
    farah, tu laa pasal..kena lebih banyak meluahkan kan??
    azha2ever,sila laa join..dier tak jual laa bunga2 tu..
    raa, sila jangan jeles..hahahara
    rihanna,aku pun first time pegi ms darjah 6 kot :P padahal duk belajar shah alam, keja shah alam, beranak shah alam, pas kawen pun shah alam
    haslina, maintain ker??naik bagai dipump2...tu camera trick laa kot :P
    mamazana, dah collect..nanti akan ku jawab tag
    mummu adam,memang menarik tertarik...x sabar tunggu musim luruh plak..

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)