Monday, December 29, 2008

Selamat Menyambut Awal Muharram 1430 Hijrah

First, Selamat Menyambut Awal Muharram 1430 Hijrah..korang baca tak doa akhir tahun dan awal tahun tu? aku nengok kat tv3, aku aminkan ajer..
Semalam, aku pegi Tes*co..mak aiii..banyak giler babi beli barang..sampai 300++..beli babi pun tak mahal macam ni aku rasa...eh, yer ker? Yang pasti , list tu penting...memang aku follow list tuh..tadak tokok tambah..eh ada, coklat Tesc*o brand..hiks.. salahkan saya ;)
dah laa siap cashier tu tegur, kuar macam air yer kak? huhuhu..
Hari ni, duk umah layan Nuha jer...tak kemana2..boringkan? yer boring...my hubby dari kul 4 dah kuar..senyap2 masa aku tido, bley? tanak ajak aku ler tuh....x per2..sabarkan sajer...sekali sekala dier nak beronggeng ngan kwan2 dier..kiter biarkan sajork...
esok, nak pegi umah bestfren my hubby..wife dier baru selamat melahirkan cahaya mata kedua!tu sajer rasanya aktiviti aku sepanjang cuti ni..baik pegi ofiz plak rasanya sambung keja...huhuhuhu...

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)