Tuesday, April 01, 2008

Cepat sembuh my dear hubby!

Hari ni my hubby plak MC coz demam..alahai siannya..skang ni musim hubby2 ker demam?aku masuk blog sini hubby demam, masuk blog sana hubby x sihat..hehehehe..cuaca skang laa x menentu..tapi hari ni dalam demam2 tu my hubby leh lagik jadik drebar aku pegi keja..seb baik laa time2 hujan ni dier yang antar..kalo tak kecut perut aku ..aku ni fobia amfibia sket drift bawak keta dalam hujan ni...esok aku ada kursus Adobe Connected kat Bangsar selama 3 hari..so seharian laa tadak kat ofiz esok(dan tak dapat menghapdek laa blog ni)..ari ni aku tak der banyak keja sangat tapi banyak laa jugak..kena siapkan dokumen..
alahai..drebar dah mesej nak datang amik plak..kena siap2 kemas2 laa plak ni..
sampai ketemu lagik!

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)