Monday, March 24, 2008

Weekend With Love At Tasik Shah Alam..


Hari minggu x kemana²..aku n my hubby duk umah jer..tp hari Ahad aku mula bosan..my hubby layan F1 kat tv..bunyi menderu tu buat aku tido..lepas aku mangun tido(celik² mata ada orang dok telek aku tido :P..entah berapa lama dier duk tengok isterinya yg kiut ini tido..hehehe)aku ajak dier kuar jalan²..lama x pegi dating kat Tasik Shah Alam..Mcm dulu²...dulu my hubby selalu gak datang Shah Alam ms aku study..dan port kami dating adalah di Tasik Shah Alam la..x pandai ke lain..lagipun my hubby ni x suka tempat yg crowded²..tu lah kalo balik Trg, pantai jadik pilihan..sini x der pantai, so tasik pun tasik arr..tapi sedih, bila sampai Tasik, hujan plak turun..then masuk PKNS amik duit then cuci mata jap...aku ckp nak makan eskrim kat my hubby...(terpengaruh iklan kat tv) dier belikan aku tadaa..





ini utk aku...

ni utk my hubby...

Pastu jalan² jap sambil menjeling kat orang jual kuih..tadaaaa..aku dah jumpa apa yang aku idam last week...yuhuuu..yehaa...KEK GULA HANGUS (aku biasa panggil kek sponge)..kat atas kek tu dier tulis Kek Sarang Lebah..hehehehe..akhirnya...ingat nak beli dua tiga slice jer tapi abes plak..hamik ko..satu bijik terus..hehehe..rm 7.50 jer..syodap!Thumbs up!

credit to empunya kek
Bestnya makan eskrim tepi tasik ngan my hubby...akhirnya hujan serik jugak sementara kitorang melilau dalam PKNS..then pegi Pasar Tani Seksyen 7 beli nasi gulai kawah..x payah masak..hehehehe..

Congratulations Nina & Anas!


A tiny angel sent from above..Has come to fill your world with joy,warmth n love!

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)