Wednesday, March 12, 2008

Selamat berpuasa buat diriku..

hehehe..hari ni dah dua hari mangun kul 5 pagi..bukan buat tuh laa..hish..kuning btolaku mangun sahur laa..sian laa my dear baby♥ kalo ummi dier x sahur..malam tadi aku n my hubby duk lepak²..tetiba dier ckp, abang suka nama Nasrul Haq dan Nurul Haq..Pertolongan Kebenaran dan Cahaya Kebenaran..yang Nasrul Haq tu aku berkenan juga tapi i prefer Nur Nuha Humayra if dapat baby gal..Nuha Maksud dier cerdik dan Humayra si pipi kemerah merahan (gelaran manja Nabi Muhammad bagi kat wifey baginda Siti Aishah..) nice kan?? :P tapi my hubby tetap dengan pendirian dier..ckp baby boy tapi aku asyik ckp baby gal..Ayah mertua aku ckp, kalo aku suka tido mengadap suami, mungkin baby boy, but kalo membelakangi suami mungkin baby gal...petua orang tua²..n aku skang ni memang selesa membelakangi suami..sebab suka time aku tido,dier peluk dari belakang..hehehehe

Semalam pegi pasar..seb baik sempat masak utk berbuka..ngam² waktu azan aku siap masak...aku goreng ikan keli ngan ayam masak merah buh terung, budu dan daun pucuk gajus...nyum nyum..pukul 9 dear hubby kuar pegi beli roti coz aku nak sahur ngan roti..sekali dier beli Anmum chocolate plak..banyak kali dah aku ngelak..susu yg hr tu pun x abes lagi sebenarnya..aku liat sgt minum susu :P memula jer excited..hehehehe...skang terpaksa laa continue balik minum Anmum..tin besar plak tuh..huhuhu

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)