Sunday, September 02, 2007

HIV test

Selepas lepak selama lebih kurang sejam di Tasik Puteri, aku n cik abang aku pegi Klinik Bukit Besi..rupanya sekejap jer test tu..setitis jer darah diperlukan..aku ingat kan banyak..hampeh jer..
Alhamdulillah, aku dan cik abang aku HIV-Negative..hehehehe...dalam tester tu terdapat satu gelang menunjukkan kiter tiada antibodi untuk melawan virus2 HIV(so kiter tak kena HIV laa)and if ada dua gelang, so ada antibodi untuk melawan virus2 HIV(so ada HIV laa org yang tersebut itu...)

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)