Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Tuesday, December 18, 2012

Mengidam Kek Lapis Sarawak yang betul-betul dari Sarawak

Tajuk bikin suspen my hubby ni :p Nak kena order dari Sarawak lah nampaknya kalau dah isteri dia ni teringin sangat ni kan. Tak per sayang, kek lapis Sarawak yang betul-betul dari Sarawak tu dah ada betul-betul depan mata saya ni ha :) Ada staf UiTM Sarawak ( Terima kasih Farid)  yang jugak ex junior masa belajar kat UiTM Dungun dulu ada kat ofiz saya tengah kursus, so memang merasalah Kek Lapis Sarawak yang betul-betul dari Sarawak. Ikan terubuk masin pun dia angkut sama kesini. Yang tu tak order pulak :p



 Saya beli dua bekas . Satu RM15. 
Kek Lapis Cheese Ais Krim dan Kek Lapis Masam Manis. 



Asma Cake House
No 42 Lrg 22, Taman Desa Ilmu, 
Kota Samarahan , Sarawak
H/P : 013 8066879 / 013 8401261

Korang suka  tak makan kek lapis sarawak ?

p/s: 

 Kalau korang nak beli, korang pergi beli sendiri . Hahaha. Jangan marah ! Larikss...


Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

15 Comments:

  1. mengidam jugak..poskan sekali ke rumah eyriqazz ya

    ReplyDelete
  2. seb baik tak peberet sngt..mau akak ngidam jugak nnt...
    p/s: eliss pernah bgtau tmpt jual murtabak raja hr tu..akak lupa dah kat ner?

    ReplyDelete
  3. saya suka kek lapis sarawak ni...mmg sedap...ada seller semenanjung buat, tapi tak sesedap yg original dari sarawak..hihih

    ReplyDelete
  4. Pernah makan bila kawan yg balik Sarawak bagi. Sodap!

    ReplyDelete
  5. sekarang cake ni pun dh boleh direct trus dari sarawak
    kat area rumah ni pun ade dealer yg mgm kedai lapis sarawak dari sarawak betul2 punya..
    ngences jelah klu time betul2 nk mkn tu..
    esp oreo choc lapis dia.
    huhuhuh

    ReplyDelete
  6. rezeki makyong dpt mkn kek lapis swak ori dr swak..kita suka gk mkn

    ReplyDelete
  7. Gerek KAMEK orang swak .... Nyaman......

    ReplyDelete
  8. kek lapis yg dari sana mmg sedap kan.. yg lempap tu best.. tetibe rasa nk mkn lak.. ehehe..

    ReplyDelete
  9. terubuk masin tu...sangat sedap

    ReplyDelete
  10. hehe, samalah kita eliss masa pregnant yang lalu pernah ngidam gitu gak. so gi beli di kedai kek lapis Deja mos di Bukit Antarabangsa.

    puas hati kan.

    ReplyDelete
  11. suka kek lapis. lagi2 perisa coklat. dap nye. skrang dah byk perisa. sedap woooo

    ReplyDelete
  12. @Saya Disini , memang sedap :) dah try semalam.

    @ShimaSalled, memang...sedap sangat

    @eyriqazz, jemput datang rumah la.

    @MamaYatie, murtabak raja? yg kat shah alam ker? seksyen 7 tapi tengok dh tutup x silap

    @Daddy Ziyyad, betul tu..memang lain rasa dia .

    @Dinas Aldi, betul tu..memang sedap

    @Sidratul Muntaha, harga tu kadang2 mahal. Yang ni kira murah dari semenanjung :p

    @Mamatisya , tu laa psal..rezeki :)

    @Jue, yer ker..

    @Hazman, wahh..nanti boleh la kirim kat awek man pulak :p Diskaun sekali yer.hehee

    @MyKhalish, yang ni yang lembab2 tu la..sedappppp

    @SawaNila, yang tu pun sedappp...makan nasi panas2

    @haslina, oohh yer ker.. jauh pulak nak pegi beli tu :p

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer