Monday, June 25, 2012

Kenapa kena kahwin, nak dapat baby comel ke?

Apapun, Selamat Pengantin Baru buat Mohd Zaki & Isteri. Ni aktiviti semalam, menghadiri majlis persandingan ofiz mate my hubby. Sepatutnya minggu lepas, kami sekeluarga sepatutnya menghadiri majlis kahwin di Seksyen 7, dah siap-siap segala, saya undur-undur kereta, sementara menanti hubby, tiba-tiba minyak hitam Cinta Bersulam Rinduku leaking pulak.Rupa-rupanya, gasket bocor, melayang RM500++ sebab kena tukar timing belt sekali.Dah la tengah bulan, memang senak !

Sampai-sampai terus makan ! Pengantin pun tak sampai lagi :) 
Teringat-ingat daging masak hitam dia tu..Terbaik :)

Ofiz mate hubby yang ada , kami tumpang meja diorang .


 My Nuha yang paling seronok kalau dapat tengok Penantin (Read : Pengantin )
Dia lah yang tanya : "Kenapa kena kahwin, nak dapat baby comel ke? "
Kita iyakan saja lah :)

 Siap ada silat bagai. Tak tertengok pulak :p

Sama cantik, sama padan. Merah menyala, seiring sejalan. 
chewah, macam pantun pulak :p


p/s:

Hari ni warga ofiz saya duk senamrobik, ibu-ibu mengandung, jangan duk gatai-gatai terkinja-kinja !
 Duk ofiz diam-diam !hahaha.









24 Comments:

  1. hahaa..cute jer statement nuha...
    ramai yg kawen ni, maklum la dekat dah nak pose kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa budak tengah banyak soalan. layankan jer :)

      Delete
  2. oooo, mmg kena kwn nk dpt bb comei eh?
    nak3... ha3

    ReplyDelete
  3. Pandai ko berpantun... hihihi

    ReplyDelete
  4. kami g senamerobik yang ibu mengandung boleh buat lah.. rugi wooo.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ker.. x tahu pulak. kalau tahu mesti trn tapi mls sebenarnya :p

      Delete
  5. yup..memang ada katering yg sedap masakannnya..daging masak hitam, kalau betul2 pandai masak, mmg sedap :)

    ReplyDelete
  6. yer..kalau tak kawen x leh la dpt baby comey..

    ReplyDelete
  7. lamanye tak ke kenduri kahwen~ maklumlahhh.. ofismate semua cina.. huhuhu

    ReplyDelete
  8. biasalah budak2 kalau ke kenduri org kawin mcm2 la diaorg tanya. Tapi bab nak dpt baby comel tu, cute jer.

    ReplyDelete
  9. tahniah buat pasangan pengantin baru tuh....

    ReplyDelete
  10. Hehehe ingatkan siapa yg tanya soalan tu tadi, Nuha rupanya, kiutlah! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia laa suka tanya soalan2 mencabar minda gitu :)

      Delete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)