Monday, June 11, 2012

Diriku sudah bergelar nenda, skirt MakCikRehan dan Cek ChurpChurp Kedua

Hari Rabu lepas, saya sudah bergelar nenda. Terima kasih "Mohd Hadiff Danial " sebab dah buat diri saya menjadi semakin tua , nenek saudara tapi .  Ini my hubby punya cucu saudara .



Terima kasih MakCikRehan, skirtnya sangat cantik sekali sudah saya terima sebelum balik kampung hari tu.
Klik sini jika mahukan satu atau dua :)



Model cilik melaram, siap request nak pakai pergi sekolah esoknya :) Macam nak kena beli satu lagi sebab hari-hari dia minta pakai skirt cantik :)



Terima kasih Kleenex Malaysia, lembut sangat ...Nak sample percuma klik sini laju-laju ..



Saya dah terima cek kedua dari ChurpChurp minggu lepas , korang bila lagi ? Klik sini, jika mahu satu atau dua cek :) 


Apa cerita hujung minggu korang ?




11 Comments:

  1. wah ...tahniah dah jadi nenek...
    skirt yang comel..untuk nuha...

    ReplyDelete
  2. whoaaa... pangkat nenda yea skang... tapi still maintain lagi kan... ehhehehe

    ReplyDelete
  3. hye tok eliss...

    wah glamer btoi panggilan tu..hahaha

    ReplyDelete
  4. tahniah.... kira pangkat bsr la eh? :)

    ReplyDelete
  5. sokmo dapat chq!! jeles!! banjer makan sekali!! :P

    ReplyDelete
  6. Tahniah! :D Muda lagi sudah dapat title itu!

    ReplyDelete
  7. tahniah dengan title baru.

    murah rezeki eliss. tahniah lagi.

    erm, anak dara mana2 pun mmg begitukan eliss.

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)