Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Tuesday, January 10, 2012

Tukar Syiling @ Tesco dengan Voucher

Last friday, kitorang mencuci mata kat Tesco Extra Shah Alam. Perabiskan saki baki duit gaji yang ada :p Tiba-tiba me terpandang satu mesin yang membolehkan korang menukar syiling korang dengan voucher Tesco.Tapi tak tahu la semua Tesco dah ada ke belum mesin ni.


True Match Roll’On foundation L’Oreal Paris, korang dah try ? Klik sini




Inilah rupa mesin yang menukar syiling korang kepada voucher Tesco tu.







Syiling me kat ofiz ni kalo ditukar dapat berapa ringgit lah agaknya yer ? :p


Jangan lepaskan tawaran Milkadeal, RM48 untuk rawatan di spa, sapa nak bagi. Klik sini untuk Register PERCUMA !!! 



Korang pernah guna ke mesin ni?

 p/s:
Ilmu itu ibarat cahaya, & cahaya takkan masuk ke hati yg gelap! Justeru, mari kita gilap & cuci hati agar mudah tarik hidayah Allah, suka belajar, mudah faham, kuat ingatan, mudah buat keputusan, sangka baik & bertindak ikut hukum Allah. Spt biasa kita cuci hati dgn jaga solat 5 waktu, solat taubat, istighfar 100X sehari, maafkan org, mohon maaf tiap hari, ingat mati, bersedekah, berdakwah setakat kemampuan, elak siksa binatang spt kurung burung dlm sangkar, beri org makan, berkawan dgn alim ulama' & org2 positif, & bayangkan hari ini mungkin hari kita terakhir... Wassalam & kongsikan. - Dato' Dr. Haji Mohd Fadzilah Kamsah (via fb)
p/s:


Suami adalah pelindung isteri..jika isteri tuan2 ditangkap buaya, sanggupkah tuan terjun berlawan dgn buaya tersebut utk selamatkan nyawa isteri tuan2? - Ustaz Azhar Idrus ( via fb )



Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

20 Comments:

  1. eeehhh.. ade mesin tuh eh??? kalo tukar rm5 hengget syiling dapat rm5 hengget voucher ke???

    ReplyDelete
  2. best gak ni..bleh pinjam tabung ahmad

    ReplyDelete
  3. Aku tak pernah try sebab tak pernah nampak mesin nih..hihi

    ReplyDelete
  4. bagus tesco ni. sah sah orang akan terpaksa gak labur voucher tu kt situ kan hehehe..

    ReplyDelete
  5. ekk? ada ekkk?
    kat tesco dpn stadium ke..tesco bulatan kayangan? (dua2 nama tesco extra skrg)

    ReplyDelete
  6. macam2...kumpul syiling untuk dapatkan voucher tesco.....apa kelebihannya?

    ReplyDelete
  7. uhuuhu! weh aku takpenah cuba lagi, tak tau kat tesco ipoh ni ade ke idak, jap nanti jumaat nak ushar ke tesco hehehehe!

    ReplyDelete
  8. ohh..boleh tukar ya...selalu tunggu voucher kat rumah aja

    ReplyDelete
  9. @|| NaFiRaa || belum try lagi sebab hr tu tengok ajer mesin tak guna :p

    ReplyDelete
  10. @amirah me pulak nak pinjam tabung encik hubby :p sebab dia ada lagi byk syiling :p

    ReplyDelete
  11. @Atia Adina tak yah guna duit syiling buat bayaran. bayangkan ada 100 ringgit syiling ;p

    ReplyDelete
  12. @Ieda AlHabsyi cer tengok ada ker tak :) lepas tu try laa guna :p lupa nak tengok minimun dia berapa :p

    ReplyDelete
  13. @Daddy Ziyyad yg tunggu kat rumah tu, hasil point kita kan. ni hasil syiling kita :p tapi x tahu laa expired dia berapa lama.

    ReplyDelete
  14. wahhhhh, baru tau nih :)
    tesco pn ssh nk pegi. jauh. hik3

    ps: ooooh betol lah tuh... eB ader tanyer shah, dier kater aper tau?
    alamakkkkkk, ssh ar i nih... kwn2 u knl.. x leh la ngorat student. ha ha ha... mmg aed tuh anak bapak la. notti netti ;p

    ReplyDelete
  15. dekat miri ni dni tak jumpa lagi tesco.. taktahu ada ke tidak.. hehe

    ReplyDelete
  16. salm perkenalan...
    follow sini ;)

    xtau la..ketinggalan zaman betul intan nih..;)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer