Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, January 06, 2012

Jam Dinding Sebagai Wall Deco

Bertemu lagi dalam episod deko bersama elissmie. Minggu ni me nak korang buat pilihan untuk me jam dinding manakah yang sesuai bergandingan dengan kabinet tv me seperti dalam entry ini. [klik] Me plan nak letak jam dinding tu kat ruang kosong atas dari kebinet tv tu [dinding warna hijau tu]




Ok, me tayang kat sini la kabinet tv me tu bagi korang jelas.


Bawah ni antara design yang me suka lah. Credit pic to here and here.  



Design 1



Design 2
  
Design 3

Design 4

 Design 5

Jangan lepaskan tawaran Milkadeal, RM48 untuk rawatan di spa, sapa nak bagi. Klik sini untuk Register PERCUMA !!! 

  Design 6

  Design 7

  Design 8

  Design 9

 Design 10


Design 11

 Design 12


Design 13
 Design 14
Design 15

Jam Dinding ini boleh didapati di : sini [ klik laju-laju]

Yang mana satu menjadi pilihan hati korang ?
p/s:
Siapa yang meneka [sila komen dan tinggalkan email ] design kegemaran me akan menerima satu (1) voucher diskaun di Pak Hailam Kopitiam bernilai 20% diskaun dan 1 voucher basuh kereta 
di Tip Top Spa Auto Service, Seksyen 7, Shah Alam.

p/s:

Isnin depan me umum pemenang ! Sila teka sebelum Isnin, 9/1/2012 Jam 8 pagi.

p/s:
Jika ramai meneka tepat, me gunakan k
hidmat mr random.org :)

 

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

25 Comments:

  1. black n white!! ilove most yg no.10 tu:)

    ReplyDelete
  2. aku pilih no 11.....cantik sangat...

    ReplyDelete
  3. kalau dinding kaler hijau
    aku suka jam dinding kaler hijau juga (matching gitu)
    so aku teka dsign 8 atau 9
    hehehe

    ReplyDelete
  4. sume cantek!!!! x tau nak pilih yang mana~

    ReplyDelete
  5. hitam cantik coz matching ngan wall n cabinet

    su su suka
    Design 11


    cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  6. kalo nak padankan dengan kabinet tv kak eliss tuh.. no.11 cantek!! kena jek ngan kabinet tuh~ :)

    ReplyDelete
  7. shah kat arkib la dear :)
    my BIL yg kat PTAR :)
    u kat ner? sebok nk tanyer . ekkekeke

    ReplyDelete
  8. design 6
    nampak sngt in pink & hijau

    ReplyDelete
  9. design lebih kepada untuk citarasa perempuan je nie.... hurmmmm

    ReplyDelete
  10. No 2 tu sesuai.. Sbb hitam putih tema and and warna2 in the middle.. :-) Mana u beli jam ni? Lawa lah..

    ReplyDelete
  11. 9 or 12..background itam leh matching mana2..selitkan sedikit kaler ijau ikut kaler dinding

    ReplyDelete
  12. berapa harga jam wall deco tu? ade link ape2 tak nak refer... email me at mamaneeya@gmail.com

    ReplyDelete
  13. braper harga jam deco design 4, warna hitam tu...email saya at asmanizasharkila@gmail.com,,berkenan sgt2...

    ReplyDelete
  14. design no.3 nampak eklusif sesangat..

    ReplyDelete
  15. braper harga jam deco tu,email me at asmanizasharkila@gamil.com.tq

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer