Tuesday, September 21, 2010

Berita Tergempar !!! Tudung Saji Boleh Terbang?

Dulu kecoh dengan sejadah berdiri kan? Ni aku nak tunjukkan satu lagi kejadian mistik yang berlaku kat rumah mak aku kat kampung masa Raya Pertama hari tu ! Tudung Saji terbang sendiri.Korang pernah nampak? Tak pernah kan? Pengalaman ni disaksikan oleh seluruh ahli keluarga aku yang mana sedang bersiap sedia untuk makan malam pada malam pertama Syawal.Ngeri ok!!!Siapa yang lemah semangat harap tidak meneruskan pembacaan.Dibawah risiko sendiri ok...


-



-




-



-


-



-




-



-




Ajaib kan? Petanda apakah ini? Adakah amaran untuk kitorang ???

 jom kita close up...






-



-




-



-


-



-




-









ok, tipu..ada penyangkut untuk gantung saji tu la..

Muahaha.Relax ar, aku sure masih ramai lagi dalam mood Raya kan, malas nak buat kerja kan..So segar lah sket mata tu kan? hahahaha.Lariksss...

Abang , bila nak beli saji baru? Saji rumah kita tu dah patah kena pijak dek Nuha setelah hampir 3 tahun berkhidmat...  Oh lagi satu, bila nak pasang dapur untuk eliss? Birthday mummy jugak ker nak kena pasang?


11 Comments:

  1. muahahaha... ingatkan betol lah tadi!! sabor jek lah!!

    ReplyDelete
  2. bagus idea sangkut tudung saji mcm ni..

    ReplyDelete
  3. kalo balik awal petang ni abang pasangkan dapur tu untuk sayang...tapi tak tau la balik awal ke tak...hehehe!!!

    ReplyDelete
  4. gempak tol..kalau tudung saji leh terbang....hehehe...mmg lawak lah....hiburan di bulan raya..heheheh

    ReplyDelete
  5. haaa..yoko, kat kampung raja, umah mak mertua aku.. dok alik mane?

    ReplyDelete
  6. hehehehehe..... deko terkini ni

    ReplyDelete
  7. cey.... eh tapi lauk terbang ko pernah jumpe?? ekekekek

    ReplyDelete
  8. memang nampak macam real okkk. aku sikittt lagi dah nak ambik air semayang buat solat taubat tadi.

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)