Programmer by day & Lifestyle Bloggger

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Monday, November 30, 2009

Contest Reka Tagline Produk Dan Menang

*Ini adalah sticky mode post entry.- TAMAT

Untuk entry terbaru sila skrol kebawah :)

Mahu menyertai peraduan?

Ikut jer cara yang mudah dan senang ini :-


1) Korang amik gambar korang/suami/isteri/anak/kekasih/etc dengan apa jua laa produk yang korang suka
( ais krim ker, handphone ker, beg ker, lipstik ker, bedak sejuk ker, apa2 jer laa yang korang nak) Lepas tu letak Tagline..

2) Mestilah Tagline yang anda reka sendirik..Kalo ada unsur2 penipuan,ciplak, copy-paste, tiru-meniru,  (penyertaan anda secara automatik, tidak layak )

Ni aku siap bagi contoh lagi...



Contoh : amik gambar ngan Deodorant Adidas Action 3, Tagline dier 'Ketiak wangi, kawan pun datang'

3) Tinggal komen kat post ini  dengan meletakkan permalink bukan hanya URL semata-mata contohnya http://elissmiejunior.blogspot.com/2009/10/nuha-bilatopi-ayah-long.html

dan juga tinggalkan komen kat blog My Healthy Store iaitu DI SINI dengan meletakkan permalink bukan hanya URL semata-mata

(kalo tak tulis permalink, penyertaan anda secara automatik, tidak layak )

4) Masukkan link-link berikut dalam blog entry anda yer :)


(kalo tak tulis link-link dan tampal badge , penyertaan anda secara automatik, tidak layak )



5) Dan  Copy paste code yang bawah mini me aku tu kat sebelah kiri kanan (sudah tukar) sidebar aku ni dan letak kat sidebar blog masing-masing (kalo tak de, penyertaan anda secara automatik, tidak layak )...kalo korang tak nak kawan ngan aku dah lepas contest ni, bleh laa buang mini me aku tu :P 




Hadiah-hadiahnya nya :-

1 X Grand Prize

Bidadari 250 ml bernilai RM 53.00  Tajaan My Healty Store
Red Guara Caffe bernilai RM 22.00 Tajaan My Healty Store
Handmade bracelet Jewelry by S Tajaan Sherry


Jika anda salah seorang follower blog ini (tiada paksaan ok)  dan menang contest ini, anda akan turut mendapat :-

Bengkung Aiman bernilai RM 40.00 Tajaan Elissmie 
Voucher KFC/Pizza Hut bernilai RM10.00 valid sehingga 31 Aug 2010 Tajaan Elissmie
Voucher JJ bernilai RM 10.00 tiada tarikh luput Tajaan Elissmie
Sebuah Majalah Pa & Ma Keluaran Disember 2009 Tajaan Elissmie
Dompet Syiling Satin China Tajaan  Elissmie


Terma dan Syarat

  1. Peraduan ini terbuka kepada semua penulis blog yang menetap di Malaysia sahaja.
  2. Penyertaan boleh di tulis dalam bahasa Melayu atau Inggeris
  3. Satu penyertaan dikehendaki meletakkan hanya Satu gambar dan Satu Slogan sahaja dengan tajuk entry "Contest Reka Tagline Produk Dan Menang" .Kalo ada banyak blog, boleh masuk semua blog.Tapi kena berlainan gambar dan berlainan Tagline la.
  4. Peraduan ini bermula dari 2 November 2009 hingga 30 November 2009 .
  5. Dengan menyertai peraduan ini, anda mengetahui anda perlu memberikan butiran peribadi kepada saya(nama,alamat dan no hp)  sekiranya memenangi peraduan ini untuk tujuan penghantaran hadiah.
  6. Setiap penyertaan akan diadili oleh juri yang akan dilantik oleh saya dan segala keputusan adalah muktamad.Tak main sistem vote2 atau sistem b.o.d.e.k :P
  7. Pihak My Healty Store dan Sherry akan menghantar semua hadiah tajaannya kepada alamat Malaysia secara percuma.Kalo nak suh pos luar negara, kena bayar..hahaha Hadiah selebihnya akan dipos oleh aku sendiri juga secara percuma secara pos biasa :P
  8. Pemenang akan diumumkan melalui blog. So, sila laa update list blog korang :)
  9. Saya berhak menukar terma dan syarat peraduan ini tanpa sebarang notis contohnya nak edit-edit hadiah ker, tiba-tiba nak bagi hadiah lain ker, tetiba nak bagi hadiah banyak lagi ker kan..hahaha

This contest is proudly sponsored by:






My Healthy Store








Sherry









ElissMieNuha


p/s: Jika anda ingin menjadi penaja jugak untuk peraduan ini, sila email me at elissmie [dot] gmail [dot] com

Faedahnya : Mendapat Review  blog/produk secara PERCUMA di blog ini  dan mendapat LINK KHAS kat atas header aku di ruangan  Place Your Link Here :) selama 3 bulan

rujuk entry terdahulu : disini
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

32 Comments:

  1. wahhh... besnye hadiah!! nak joint!!!!

    ReplyDelete
  2. wat contest ye..kena fikirkan la ni nak wat pe..tunggu ye..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana sudi singgah kat Denaihati dan tq juga tidak lupa tinggalkan jejak komen.

    ReplyDelete
  4. zai mau join gak tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  5. uishh manyaknyeee hadiah hehe..nnt ku pk yer idea nak masuk contest ni..hehe elyn taja jugak upenye!

    ReplyDelete
  6. mantap nyer hadiah.
    apa la nak di produk kan... ???
    akan join kot.

    ReplyDelete
  7. hehehehe... bole join gak ni...

    ReplyDelete
  8. menarik...nnt pas exam, eli join...tunggguu

    ReplyDelete
  9. Insya'Allah akan ku join contest mu ini :)

    ReplyDelete
  10. ok saya join, kalau tak cukup ape2 habaq mai naa

    http://ibuemirshoppingcentre.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang.html

    ReplyDelete
  11. aik, orang first rupenyer submit entry ke?

    ReplyDelete
  12. nak join..tlg cek entry saye ye..tq puan penganjur...huuu..

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang.html

    ReplyDelete
  13. salam..
    aku nak hadiah unt 3 penyertaan terawal.. hheheh!

    http://queeninmurni.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang.html

    ReplyDelete
  14. join jgk yer..

    tlg check:)

    http://neaflerida.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang.html

    ReplyDelete
  15. Nak joint jugak!!!

    http://lovenafira.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang.html

    silalah terjah yer puan penganjur.. kalo ade yang x cukup syarat bagitau yek~

    mekasih~

    ReplyDelete
  16. eliss..dah joinnn..sile jenguk ok :D

    http://norllmaster.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan.html

    ReplyDelete
  17. ayoo.. panjangnye syarat²nye kak elis. nak masuk gak nih..

    ReplyDelete
  18. SIla jengah ye

    http://seindahbayu.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline.html

    Thankss

    ReplyDelete
  19. Salam Eliss, mcm mana nak buat code utk mini me tu yek? dah lama curious nak tau..

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan, join contest my link:

    http://anamarza.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang.html

    tq

    ReplyDelete
  21. sorry zai busy kit sbb keje..nanti zai cuti baru lepak kat umah baru nak join contest..

    ReplyDelete
  22. salam kenalan,,,heheh umi kan berkata,,,huhuhu thank dulu sebab sudi ucap,,selamat ulang tahun perkahwinan untuk saya ya,,,semoga kalian sekeluarga juga bahagia,,,amin,,ikhlas dari ummiliya

    ReplyDelete
  23. salam kenalan,,,terima kasih sudi bg ucapan untuk ulang tahun perkahwinan saya yer...time kasih banyak,,,2 semoga kalian sekeluarga di limpahi rahmat aminnn..

    ReplyDelete
  24. Dengan malu2nya...saya nak join ini contest :P

    http://sitisifir10.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang.html

    ReplyDelete
  25. wahhhhhhh...bolehlah berwangi-wangian bila di rumah nanti kan...

    bila ulangtahunnyer nie?

    ReplyDelete
  26. zai dah join ..

    http://zaikulim.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang

    ReplyDelete
  27. kahh.kahh..bro pun mau join..

    http://taufidris.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang.html

    ReplyDelete
  28. Salam Eliss :)

    Dah wat entry nie...sila mai "terjah" kay!

    http://babyintan.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang.html

    Thanks :D

    ReplyDelete
  29. Salam kenal Puan empunya blog.. :P

    Saya dah join contest ni...harap sudi la mai pi jenguk ekk

    http://mamaadablog.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang.html

    p/s:kalau ada yang tak menepati syarat..tolong bagitau ye :P

    tata...

    ReplyDelete
  30. salam..feel free to view my entry

    http://mamatisya.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang.html

    bloglist dh add under GENG CONTEST

    http://mamatisya-friends.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. dear eliss, ni lasy minute entry...hope diterima lagi http://yatiechomeyl.blogspot.com/2009/11/contest-reka-tagline-produk-dan-menang.html

    ReplyDelete
 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)