Wednesday, November 19, 2008

Blackout pulak dah!

Semalam dan kelmarin dah ler pegi Training kat IBM pasal Lotus KonektionConnection..So gian laa nak browsing since kat sana tadak kabel network..network ada, kabel jer tadak..bersungguh laa plak kan kalo aku siap2 bawak kabel pegi sana..nanti training kemana, aku kemana..Hari ni bleh plak blackout dikala aku keboringan tuh..hampeh..tadak laa boring sangat cuma nak ler update kan..gian nak menulis..
Semalam ngan kelmarin, kitorang dibelanja oleh IBM , makan kat TGI Friday dan satu lagi kat KURA(restoren jepun) @One World Hotel..aku tawakkal kepada Allah sahaja sebab dah la dua-dua serve arak aku nampak..huhuhu..tau laa pork free kan..tapi diorang tahu tak halal tu aper ker benda?huhuhu..aku dah laa first time makan sushi mushi ni...huhuhu.owh, aku nak termuntah masa diorang serve macam kicap tuh..yang nak cicah tuh laa..tapi bila makan ok jerk..abes banyak jugak aku makan...tapi x leh nak melayan sangat sebab migrain aku tiba2 lak makin sakit..


tapi aku bagi 10 bintang laa layanan diorang..cepat jer..nak balik, sampai kan cheff yang tengah duk gulung shushi pun ucap terima kasih...

Semalam balik jer dari training, amik Nuha, bfkan dier, masak untuk my hubby then aku tido jer all nite long..sian Nuha..aku x pat layan sangat...tengah high laa katakan..my hubby pun makan sorang2..aku memang x leh bangun langsung, pening yang hamat..mandi dan makan pun tak ok...my hubby picit pun dah tak leh jalan..bangun pagi ni pun masih terasa sakit..kronik btol migrain aku..dah lama tak kena..sepanjang mengandung rasanya ada sekali kot, pastu tak migrain2..huhuhu..ni kira migrain aku balas dendam laa.
terima kasih to my hubby (kalo dier baca blog aku kan, since dah ada berukbroadband kat umah), tolong jaga anak dan basuh baju dan jemur baju...Terima kasih! Muash2..hehehe

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)