Monday, March 03, 2008

*updated Selamat Pengantin Baru Ida & Afzani..



credit to niza.

Semalam boz aku punya wedding..aku, my hubby n his fwens pegi sana..aku ni one and only rose la among that thorns..:P lepas ni aku upload la gambar diorang kat sini..my hubby bwk lak kamera dier hr ni..susah btol kalo share² ni..pastu kitorang gi seksyen 19 lak attend one more wedding caremony..punya laa tak malu..makan free jer..siap dapat berkat lagi tu..hehehe

CJ7



pastu aktiviti tengok wayang..again???yupz..kat JJ bukit raja laa mana lagik..kali ni kitorang tengok CJ7..memang pecah perut ar..nak² dier menjerit bagai nak rak mcm dalam iklan promo kat tb tuh..satu panggung gelak..rupanya dier tahan takut..psl memula tu dier dah kena marah kat bapak dier psal menjerit coz nampak hantu..tu dier tahan, bila tak tahan dats why la jadik mcm tu..hantu btol..hehehee..

Aktiviti memasak dan mengemas hanya berlangsung pada hari sabtu..Ahad, dari pagi sampai malam makan kat luar..huhuhu..apa lagi erk nak citer..tadak apa2 citer..hehehe

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)