Monday, October 29, 2007

Aku sakit tekak dan lenguh leher

dah makin petang ni, suara aku semakin menghilang..
alamak..mcm mana nak ckp ngan hubby ni..huwarghh...ni laa gara2 minum air apa ntah banyak sangat semalam kat open house one of da sis nyer fwen tu kat Pulau Indah..aku kurang antibodi long aku ckp..shealll jerk..tapi aku sowang jer yg sakit..tapi hubby aku ckp dier pun perit tapi call aku tadi ok jer suara dier..suara aku jer yang kian jauh kian hilang ni...aduhai..hope aku sihat besok..x sanggup nak minum air bebanyak ni, nak napeh pun susah..aku nak buat sup ayam ngan daging black pepper laa petang ni..mesti terangkat..tapi aku x leh nak menelan..maaaaaaaaaaaaaaaaaa...sakitnya....

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)