Wednesday, June 21, 2017

Ramadhan Buffet @ Intekma Resort & Convention Centre

Ini kali kedua makan kat luar sepanjang berpuasa tahun ni. Alhamdulillah. Shopping raya pun sebelum puasa dah habis. Baju raya pun tempah dengan mak saudara my hubby. Cuma kes tak cukup kain tu terpaksa juga lari ke Kamdar kat Klang Parade . Nasib baik la Kamdar pun ada kat sini jual kain sama. Dah habis stok kain yang saya beli kat Kamdar Dungun. Terima kasih Ana tolong tengokkan kain tu. 

Kali ni jemputan berbuka puasa di Intekma Resort & Convention Centre. 

My Nuha paling beriya la makan. Memang tak rugi bawa dia pergi buffet ramadhan. Berselera ajer. 

Yang sorang lagi, My Nayla ni memang rugi bawa . Nasib baik tahun ni pergi mana tak kena caj lagi. hehehe

Sipi pun boleh la..hahaha. Janji ada gambar berdua.. 


Mak dan anak-anak dah bersiap sedia tunggu azan. Yang sebelah tu dah tak boleh tunggu. hahaha


Yang ni paling di cari . Kambing golek. Haruslah peminat kambing katakan. Tak ramai yang beratur. Mujur. Yang station sebelah ramai yang beratur iaitu murtabak . Katanya signature dish Intekma. Tak sempat merasa dah habis dulu. Harus tahun depan kena repeat lagi. Kalau ada orang belanja lagi la.hahaha

Antara Menu yang disediakan : 

Kari Kepala Ikan
Ayam Masak Ros
Daging Gulai Kawah
Nasi Briyani
Pindang Ikan 
Sotong Masak Hitam
Sambal Paru
Sagu Gula Melaka
Bubur Pulut Hitam
Bubur Cha Cha
Agar-Agar Pandan
Mee Goreng
Kuey Teow Goreng
Kambing Panggang 
Murtabak
Tat


Promosi ramadhan masih ada lagi . Call diorang sebelum terlambat sehingga 24 Jun 2017 yer.

 +603 5522 5000 / 5001 / 5009 / 5104 / 5106.

Harga Biasa  :

Adult : RM55 nett
Children : RM27 nett (6 -12 years old)
Family Package : RM149 nett (2 Adult + 2 Child)
OKU & Senior Citizen : RM49 nett
Web: www.intekmaresort.com.my
Hotline: +603 5522 5000
Instagram: @intekmaresort
Twitter: @intekmarcc
Facebook: INTEKMA Resort & Convention Centre



0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)