Friday, January 22, 2016

Macam mana nak tebus point Astro Circle ?

Korang pengguna Astro ? Kalau yer, boleh la meneruskan pembacaan tapi kalau tak langgan Astro boleh la tambah pengetahuan kot nak langgan Astro lepas ni. Hari ni nak tunjuk macam mana nak tebus point Astro Circle tu. Rugi kalau korang tak tebus dah penat-penat bayar bil tu Astro tu kan yang-hujan-tak-boleh-tengok-tv-tu.

Mula-mula masuk website Astro Circle: http://astrocircle.astro.com.my/ . Bagi yang tak pernah daftar, daftar dulu . 



Macam mana nak dapat point Astro Circle ? Sebenarnya bergantung dengan pakej apa yang korang amik dan berapa lama korang dah jadi pelanggan astro.



Dah login, korang klik kat katalog penebusan . Pilih hadiah mengikut mata ganjaran yang korang ada 


Sekarang saya ada 220 mata. Sebenarnya dah tebus hari tu sekali. 
Ada pelbagai pilihan hadiah yang korang boleh tebus .


Kategori alat tulis

Kategori Aksesori

Hari tu saya tebus Pencil case Sofea The First ni --> 1200 point tak silap . Dah sampai . Hampir sebulan juga dari tarikh penebusan. 

Hey, check out MilkADeal Cashback.Register sekarang dan dapat bonus cashback terus dalam akaun anda RM5 !! Dapat RM10 dah boleh cashout pulak tu !!

Bukan itu sahaja , korang pun boleh print voucher yang ditawarkan kat situ.


Tapi voucher Legoland tu macam dah tamat tempoh jer. Kalau tak dapat diskaun 35% untuk tiket masuk .

Korang dah pernah buat penebusan point Astro Circle? 

"Malu itu Semuanya Baik"
Daripada Imran bin Husain RA katanya, Rasulullah SAW bersabda, “Malu itu hanya menghasilkan kebaikan.” Atau Junjungan bersabda : “Malu itu semuanya baik.”
(Hadith Riwayat al-Bukhari dan Muslim)
Dalam riwayat Muslim juga menyatakan sifat malu itu akibatnya adalah baik, dan katanya lagi Rasulullah SAW bersabda, “Malu itu keseluruhannya adalah baik.

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

5 Comments:

  1. Hari tu pernah gak tebus astro first ok le kan

    ReplyDelete
  2. Saya nak remote control astro guna point saya
    Macamana guna mata ganjaran trsebut...

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)