Monday, July 01, 2013

Tiada lagi bil air percuma ?

Jangan buat spekulasi pulak. Kerajaan Negeri Selangor masih lagi memberikan air percuma 20m3 kepada penduduknya yang menggunakan meter individu . Tapi ni bil air rumah saya yang mana sudah melebihi penggunaan 20m3 sejak ada pertambahan ahli keluarga baru ni.



RM 1.25 ajer pun :p hihihi larikss..


Korang dapat bil air percuma ? 



Memang betul lah,barangan tupperware adalah lifetime warranty. 
Penutup asal warna biru telah terkoyak dan diganti baru oleh pihak tupperware.


16 Comments:

  1. kat sini baru pakai meter individu, xtau lg bil mcmana. masih menunggu ;)

    ReplyDelete
  2. walaupun aku duk selanGor but still bil air ku RM50 ke atas ye..

    ReplyDelete
  3. Saya punya masih bawah 20M3..

    ReplyDelete
  4. Duluuuuuuuuuuu...sekitar 2008-2010..mmg bil air saya manjang negatif...wakakaka....sekarang kena bayar....sekitar RM2.50 - RM3.50 sebulan...bahahahahaha

    ReplyDelete
  5. haih.. Raa dah 4 orang penghuni pon masih free jer airnye~

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah saya masih dapat free water dari SYABAS.
    duduk area selangor..

    colorz black ke tu cover baru.
    cantiknyer, hitam itu menawan.

    ReplyDelete
  7. Untung kan duduk di S'ngor. Kalaulah Johor macam ini alangkah bagusnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. kos hidup kat sini tinggi, ada jimat sket2 ok la :)

      Delete
  8. Amboi kak..bill 1.25 jer...sgt best tu.jgn main air yerr...

    ReplyDelete
  9. bill air mamasue masih lagi free walaupun bertambah ahli keluarga...=)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)