Thursday, June 28, 2012

Pavlova, kenapa lah asyik teringat-ingat saja ni..

Apsal semua orang cerita pasal Pavlova ni?Eyriqazz la mula-mula sebut pasal ni, lepas tu Kak Sumi pulak.  Selalu tak terliur macam ni, tapi sekarang terliur sangat-sangat. Dah janji dengan kak Long, kalau pergi KL kitorang nak order Pavlova dari Irma. Harap-harap Irma free buatkan ibu mengandung , Pavlova. Nanti dah confirm nak pergi KL, mesti contact Irma , dah simpan no telefon pun :) hehehe




Harga : 850g RM45 - 1kg RM65

p/s:

Kalau korang nak menjamu mata, boleh laa terjah blog Irma yer, klik sini  :)








Korang pernah makan Pavlova ?








23 Comments:

  1. Tak pernah makan lagi. Sedap ke Pavlova tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum pernah makan jugak. tu nak merasa tu :p

      Delete
  2. pun tak pernah eliss.. nak buat sendiri mmng non hado la jawabnya. ibu mengandung sila makan puas2 ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa nk mkn puas2..kang menjejez air liur maknya..hahahaha

      Delete
  3. salam eliss..

    nampak gaya demam pavlova dah melanda. hihi.

    terima kasih utk entry ni. nti kalau nak order sy boleh kasi diskaun. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kalau eliss nak beli, eliss order cepat2 yer :) tak sabar nak merasa :)

      Delete
  4. Dah penah makan pavlova tp tekak tak bole terima...tekak rasa kembang2 bila makan...tp org lain makan kata sedap...kalu buat sendri pun senang jer...

    ReplyDelete
  5. dah pernah mkn. tak larat mkn byk2 sbb by Knur terlalu manis.

    ReplyDelete
  6. tak berpeluang nak merasa lagi... lagi kalau kek manis2x sangat man tak berapa minat sangat... huhuhu

    ReplyDelete
  7. Kita pon tak pernah makan... Tp bebaru ni kembar kita dpt mkn, wife dia yg tgh prgnt belikan hihihi... Ceh! mentang2 kembar tp perut lain2.. Waaaa nak rasa gak pavlova nih!

    ReplyDelete
  8. Belum pernah rasa lagi & sangat la teringin jugak nak merasa..huwahhh!

    ReplyDelete
  9. pernah buat..senang ajer nak membuatnya kalau rajin..kalau malas baik beli ajerk

    ReplyDelete
  10. pernah mkn sekali hari tuh...mmg sodap sehingga menjilat jari!!

    ReplyDelete
  11. mmg banyak baca kat blog kengkawan, tapi kita tak pernah try pun, sbb tak berapa suka kek, cuma suka buahnya je

    ReplyDelete
  12. makin ramai suka pavlova nih.. hehehee

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)