Tuesday, June 12, 2012

Nasi Goreng Menangis @ Restoren Lagenda 17

Ni jalan-jalan cari makan sebelum balik kampung hari tu. Bawa anak buah my hubby makan kat luar sebab masa ni diorang baru sampai dari Terengganu. Lepas amik diorang di Stesen Bas Seksyen 17, terus bawa diorang kesini menjamu selera.


Kali ni kami cuba makan di Restoren Lagenda 17, pemiliknya adalah lagenda bola sepak negara, Zainal Abidin Hassan. Lokasi sebelah ajer dengan Restoren Shuhaida Seafood.Deko dalam restoren ni memang menggambarkan seorang yang dari dunia bola sepak gitu.


 Harus ada gambar dia kan :)
 
 Menarikkan wall paper dia.

 Ada gambar David Beckham dalam wallpaper ni ;p


Jerseynya yang diframekan, menarik idea ni, semestinya 17 :)

Me and my Nuha

 Three of us :) - candid ni ;p

 My Nuha


 Nina & Luqman, anak-anak buah my hubby


 

Nasi Goreng Menangis , 3/5 Bintang.RM6.50
Kepedasan, sederhana bagi my hubby tak sampai menangis pun.


Nasi Goreng Lagenda , 3/5 Bintang.RM6.50
Biasa-biasa ajer.

Hainanese Chicken Rice, ni my nuha yang punya. 
Ok la rasa dia. 3/5 Bintang.RM6.20

 Dia memang suka makan nasi ayam dan semua nasi yang ada rasa-rasa ni :)

 Bandung Cincai RM2


Restoren Lagenda 17, 
Hainanese Chicken Rice,
85JL Snuker 13/28,
Seksyen 13,  Shah Alam
Tel : 03-55237717


Korang suka makan pedas-pedas?



14 Comments:

  1. nampak sedap....mmmmm jauh pulak nak pi try...

    ReplyDelete
  2. macam nasi goreng yang kita goreng kat umah jer. tapi deco dia cantikla...

    ReplyDelete
  3. ore xleh mak epedas, xtehe..klu mkn pedas mesti terb*rak lepas tu kui3x

    ReplyDelete
  4. Nie.... kalau diorang tahu yang datang ni blogger confirm diorang kasi makan free... ehhehehe

    ReplyDelete
  5. tkg sms no hp Ellis ko kak pB

    ReplyDelete
  6. deko semestinya la bola kan eliss...

    ReplyDelete
  7. musim cuti sekolah ramai yang bawak anak2 jejalan ;p

    ReplyDelete
  8. selalu lalu gak but x pernah lak singgah

    ReplyDelete
  9. 3/5 bintang? mesti biasa2 jerk

    ReplyDelete
  10. kalo eB konpem nanges. hu3

    ReplyDelete
  11. saya tak nak menangis makan nasi tu.. sebab tak makan pedas.. hahaaha

    ReplyDelete
  12. hari tu dah masuk jalan jalan cari makan tv3 kan? hehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)