Friday, January 20, 2012

Makanan segera, siapa yang tidak suka ?

Me pun tak suka tapi bila tiada pilihan dan tidak mahu bersesak, ianya amat mudah . Dan ada sesetengah tempat yang jual makanan segera ada ruangan khas pandu lalu tanpa keluar dari kereta pulak tu ! So double mudah kat situ. Tapi Makanan Segera : Buruk Untuk Kesihatan.Sekali sekala boleh lah kan.




KFC salah satunya !
Abaikan chezzy wedges yang memangggil-manggil korang tu yer :p





Jemput makan semua !

p/s:

Pepsi boleh ditukar kepada milo untuk kurangkan manis dalam makanan dan lebihkan senyuman :)

 p/s:

Rasanya semua premis perlu ada kaunter pandu lalu especially nasi kukus, ayam penyet dan nasi arab.
(kedai tersenarai makanan fav to the max :p)

p/s:

Selamat bercuti semua ! Hati2 di jalanan !


Jam Dinding untuk wall deco ini boleh didapati di sini [ klik laju-laju]

Basuh kereta di Tip Top Spa Auto Service, Seksyen 7, Shah Alam. [ klik laju-laju]
Baju kurung cotton, polka dot pun ada, klik sini. [ klik laju-laju]



23 Comments:

  1. betul..sesekali ok gak pegi fastfood ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari2 special ker kan. Lagipun mahal jugak sesekali tu.

      Delete
  2. sokong sgt..hehehehe
    tapi tu la food yg plg mudah nak beli klu restaurant mkn biasa sesak dgn orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuh laa kan.. Aduhaii.. Kalo semua buat mcm tu kan best.

      Delete
  3. Replies
    1. Jom2 bila nak suh belanja. Bawak aishah dan cikidong sekali. Kalo apak sahaja tak sudi :p

      Delete
  4. menarik gak nie... bila nak belanja saya makan KEPCI nie....hik3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh2 tapi kena bawak buah hati tu sekali laa yer.

      Delete
  5. me suker giler ngan cheesy wedges tu, lagi suka dari ayam kfc..hehe..

    ReplyDelete
  6. eh lupa, kalau sudi, mehla klik like kat sini.. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150485833724677&set=a.10150463338364677.370360.232667634676&type=3&theater

    ReplyDelete
  7. makanan segera kegemaran ku burger kings

    ReplyDelete
  8. Betoi tu, sokong bab semua premis patut ada kaunter pandu lalu! *angkat tangan tinggi2*

    Nampak sangat aku nih pemalas masak, kahkah!

    ReplyDelete
  9. fuhhh baru lepas makan KFC.. sib baekkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Memang nasib baik la.. Kot terliur kang naya :)

      Delete
  10. hihihi... sy sukaa.... tp xleh mkn selalu... huhuuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jarang org tak suka kan. Nape la benda tak berkhasiat ni sedap erk..hehehe

      Delete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)