Wednesday, October 21, 2009

Jundeco sticker?

Korang tau Jundeco Sticker? Aku pun tak tahu...hehehe..Hari tu MBP telah membuat review pasal Jundeco Sticker ni kat SINI..Owh..rupanya ala-ala wallpaper gitewh...leh tampal-tampal kat dinding, perabot dan mana-mana laa yang korang suka untuk nampak keserian rumah you all tu kan :)

Jundeco Stickers are self adhesive wall stickers designed to make your home beautiful in a jiffy. The wall stickers are imported from Korea and comes in many great designs. And, they’re so affordable and great alternative for wallpapers!!

Aku pun melilau-lilau laa melawat blog Jundeco Sticker ni..humang aihhh..banyak gila design yang melekat di jiwa..especially yang bunga-bunga..sesuwai laa ngan aku yang minah bunga-bunga ni kan??

Jenis lain, korang bleh tengok kat Jundeco sticker..klik bahagianProduct Categories nyer ok :)


Tapi yang paling aku tertarik sekali, sure laa pada si Tulip you..my all time peberet punya bunga...maklomlah, tanam-tanam mati plak..hahahaha..Jenis tangan tak sejuk ko...

Code : PS58022 (Opaque)

Price : RM59.00
Measurement : 50cm x 70cm
Status : Available 


Kalo nak guna jundeco sticker ni kan, korang kena kreatif sket laa...bukan main tampal macam tu jer kan...jom tengok antara hasil yang ada menggunakan Jundeco Sticker ni...


0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)