Programmer by day & Lifestyle Bloggger

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Monday, June 29, 2009

Weekend@KLCC

Salam semua!!!
Hari Isnin a.k.a Hari Yang Ceria!! hahaha tetiba ceria gitewh..
Firstly, tq for my dear hubby for very great weekend and special warm TQ to my brother n sis sebab menjayakan misi Ahad kami dengan menjaga Nuha yang baik dan charming tu..hahahaha :P

Kami kemana?
KLCC laa kan..Tapi kemana?Cuba teka!!



Mencari buku-buku ilmiah kah??



Makan-makan kah?




Mencari kasut sukan sajer kah?




Mencari perfume kah?



Mencari baju kah?




Mencari makeup kah?




Mengira tiang pada bumbung Suria KLLC kah??




Membeli barang kemas lip lap lip lap kah???




Atau cuma cucuk duit kat ATM sajer kah??



Sajer nak kasikk efek suspens gitewhh kann..wahahaha..Kami berdua tengok wayang ..wah..feeling2 tadak anak gitewh..macam baru kawen :P muahaha..dah lama gila tak tengok wayang berdua..selalu mesti ada orang follow :P last sekali tengok berdua tahun 2003 kan sayang?masa tengah praktikal kat kuantan..tengok wayang kat megamall..Last tengok wayang lak sebelum beranak hari tu :D



ramai siot yang nak tengok..terpaksa kami duduk 2 row dari depan..lenguh leher..tu kami dah datang awal, kul 9 lebih dah tercongok depan wayang..hahaha..kalah orang jual tiket :P




Pop corn harus ada kan..abaikan my hubby yang poyo :P eleh, malu konon aku jaja muka dier kat blog.hahaha





Kami tengok Transformers:Revenge of the fallen..Kasik 9 1/2 bintang :D Tak sesuwai untuk Nuha sebab sound efek dier kuat siot..seb baik x bawak kann..Untuk review klik kat sini




Sempat lagi beli KFC bucket dan bergambar depan KLCC



p/s: TQ Sayang!!!I love You!! Lenkali kiter tengok wayang lagikkk erk..tapi kalo selalu bankrap la kan...:P
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

10 Comments:

  1. OOoo kalo bw gi jalan jer baru nk sayang abang....
    (ni hati kecik laki ko yg ckp tauuu)


    hi hi hi
    bestnya jalan! aku dok umahhhh

    ReplyDelete
  2. Tiara, hari-hari pun aku sayang..tapi kalo bawak jalan-jalan, lagi2 tambah sayang :P

    ReplyDelete
  3. Salam


    Dah agak dah mesti gie tengok Transformer


    Jumpa kat Tesco ??
    Boleh...
    Jom ...

    Bila ???

    ReplyDelete
  4. ingatkan bersopim sakan ;)
    dapat gak tengok wayang ek..

    ReplyDelete
  5. amboi dating kat klcc yerrr...bessnyee..nak nengok transformer jugak!

    ReplyDelete
  6. pB,

    jumpa hari jumaat..jumaat ni bleh ker??

    zuris,
    tu laa psl..tengok wayang..seb baik ada orang nak tulun jaga :D

    Farah, hihihi..gi laa tengok..syokk :P

    ReplyDelete
  7. syok oo kalau dating jauh-jauhnya

    ReplyDelete
  8. sudah tgk jugak last friday, rasanya yg 1st lagi best kot. tp yg no 2 ni megan lagi seksi.

    ReplyDelete
  9. elis..
    bestnya.. dating ngan hubby ek..
    :P

    ReplyDelete
  10. aha! i'allah mlm ni kitaorg plak dating.. :P

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)