Wednesday, December 17, 2008

Heavennya dapat masuk ofiz!

Setelah sekian lama tidak aktif blogging secara harian (chewah :P), selepas ini, nantikan kemunculan aku diruang siber dengan lebih aktif..korang tau, bagai nak giler duk dalam lab kat Glob*l Kn*wledge tuh everyday dari 8 a.m to 5 p.m dengar encik trainer mengajar..bayangkan 2 minggu lebih tu..nak update blog pun tak sempat,email pun curik2 baca(especially mata ngantuk tahap cipanzi).. terleka sket,bila encik trainer tanya soklan mula la gelabah beruk! dah laa x reti ckp melayu..orang sengapoh jer..dier duk syebuk belajar bahasa melayu ngan kitorang...hihi..apapun syok jugak x masuk ofiz..x payah buat keja (padahal banyak keja..banyak ker? :P)
so hari ni, mulalah aktiviti menyetel kerja yang kutinggalkan lebih kurang sebulan erk x masuk ofiz..huhuhu..dan tak lupa tag yang banyak tertunda...wakakaka..Hari ni akan banyak entri..so sila jangan muntah!!ini blog aku what!!!!!

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)