Thursday, April 24, 2008

Hari ni aku calarkan keta orang...

Hahaha..aku nak tergelak dulu..Ni laa kalo keluar tanpa kebenaran boz..boz aku pegi induksi, so tak der saper laa kat ofiz..aku kuar kejap pegi Suruhanjaya Sumpah..chewah..macam nak lantik jadik MB plak yer nak kena angkat2 sumpah bagai..

Hari ni kan..kan..aku kan..kan..aku telah mencalarkan keta student uitm..sian ko dik..abes yang ko gi double park kat selekoh parking bertingkat tu apsal..kalo 10 orang macam aku ni, aku rasa mau calar keta ko macam kena cakar rimau..huhu..dier bleh tak tahan keta aku sebelum keta aku langgar bontot keta dier..huhuhu..dier suh aku pegi jer..seb baik keta aku calar sket jer..dan dier memang laa banyak dari aku..siap tanggal2 lagik cat tuh..tu laa reason my hubby x nak pakai keta malaysia..chehss..berlagak...atau dier tahu isteri dier ni sorang yang careless??

aku call laa my hubby cuak2 ckp yang aku dah calarkan keta dier..dier ckp, abang dah redha sejak sayang bawak keta abang mula2 hari tu lagi..hahahaha...terharu nyer aku mungkin sebab malam ni malam jumaat kot dier jadik cool..hehehehehe

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)