Thursday, April 10, 2008

Dalam Kenangan - Al Fatihah...

Hari selasa aku memang tak masuk ofiz sebab EL.(Opss...still x apply cuti :D)Kazen my hubby yang baru aku kenali lebih kurang sebulan telah kembali ke Rahmatullah..Al Fatihah buat Ratna Ruthina Binti Ngah..dier sakit kanser rahim..bahaya tol..meninggal dalam usia 54 tahun dan meninggalkan 4 orang anak...seb baik dah besar2 panjang anak2 nya..yang bongsu pun baya aku..yang kelakarnya, dah la laki aku ni buta saudara..dier pun x penah jumpa sedara mara dier..aku lagik laa..duk sebelah2 rupanya sedara..yang sorang laki tu siap salam cium2 tangan aku lagik..dah laa suami orang..laa rupanya tu anak sepupu laki aku..hehehehe...dah laa sama baya..hahahahaha..

dan semalam aku tak blog sebab aku bz sket coz ada urgent task dan aku kena menghadiri kursus bagaimana nak manage duit..tak ke lawak..adakah aku banyak duit sampai nak kena ikut kursus bagaimana nak manage duit?? tp seb baik kejap jer..tu jer laa citer utk hari yang aku tak sempat blog...

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)