Sunday, November 26, 2006

Tender Oh Tender...

Aku baru jer tahu yang company aku nyer tender disqualified..mati laa aku mcm ni….aku jer yang ada kebarangkalian yang tinggi untuk mendisqualified kan tender yang company aku antar coz aku prepare dokumen-dokumen wajib untuk submit…ammmaa……appa…mati mcm ni…huhuhuhu…aku takut untuk menerima kenyataan tersebut..aduhai…nape laa aku bleh se-careless itu..ya btol..aku memang jenis yang careless..kalu tak,takkan ma aku pun ckp aku careless atau dlm bahasa ibunda aku, “terbolah”..Aku selalu marah kat abah aku bila dier cakap aku “terbolah”..tapi memang hakikatnya aku begitu…maafkan aku kwn² andainya gaji korang tak naik..atau gaji aku pun tak naik coz tak dpt tender tu especially branch yang kat sabah tuh..huhuhuhu…

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)