Tuesday, November 07, 2006

Vista Angkasa...

Aku dah pindah umah berdekatan dengan stesen lrt universiti(p/s:Special regards to Kak mimi kerana bersusah payah kutip iklan umah sewa kat area tuh :D)aku menyewa kat blok x-x-x…hehehehe..dekat sket aku nak pegi keja coz aku keja dekat dengan stesen lrt kelana jaya..sampai stesen tu aku terpaksa membayar kat driver bas singgit untuk sampai ofiz aku tu..house mate aku ada 6 orang termasuk aku…mcm2 negeri ada…melaka,negeri sembilan,selangor,kedah dan kelantan..sungguh harmoni rupanya house mate2 aku ni..hehehehe…so far,aku memang suka laa duk sini walaupun kadang2 bunyi anak menjerit mlm2 hari,bapak budak memekak,mak budak berleter dan kadangkala suara sumbang berkaraoke sampai ker pagi kalau ada kenduri kahwin disekitar blok aku tuh..huhuhu….mcm2 laa manusia yer…satu lagi sebab nape aku suka duk sini coz ada pasar mlm 2 kali seminggu…aku suka mkn steamboat atau yong taufu kat situ..:P kalu korang nampak aku kat gerai yong taufu kat situ yang amik kangkung 2 ikat tuh,aku laa…hahahahaha..vegetarian rupanya aku ni yerk…apa lagi erk yang aku suka..alamak..boz aku dtg plak..kiter sambung kemudian……bye bye

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)