Thursday, December 04, 2008

Tersangatlah 'Anugerah Pekerja Cemerlang'

Semalam, balik jer dari training, terus jer pegi ofiz..kena siapkan Laporan Penilaian Prestasi..hampeh..kalo dapat Anugerah Pekerja Cemerlang tahun depan berbaloi gak..huhuhu..bosan laa buat mender sama setiap tahun...dah laa nak kena submit jumaat ni..Datok seri, tak leh ker buat borang online? Unit Dokumen Elektronik tu bleh buatkan laa datuk(unit aku laa tuh...hahahahaha)! senang sket tok, x payah aku nak kena duk sampai maghrib kat ofiz..dah laa mata rabun tok..malam2 bawak keta..nanti eksiden saper yang susah? datok jugak..eh silap, my hubby..datok tadak kena mengena dalam ini cerita...berchenta laa plak nak siapkan borang online plak yer tok..bukan semua orang reti komputer yer tok..yerla, yerla..aku siapkan laa ni...nanti aku antar...petang ni nampaknya kena pegi ofiz lagi laa..bosan...
Dah laa balik2 terus masak...seb baik my hubby jenis yang bleh terima apa yang isteri masak..dan dier kater lauk aku malam tadi , garam tak rata....bila aku makan ok jer?? ker deria rasa ku dah mengong sejak dua menjak ni??oh...aperkah ini petanda??petanda urat putus banyak..dah laa sekarang aku mengalami masalah nyanyuk! ader sesaper lepas beranak mengalami masalah yang serupa??kadang2 lupa nak pakai baju bleh?..lalalalala :P
Oh, sebelum terlupa, Tahniah buat Kak Su, my previous boz, dapat Anugerah Pekerja Cemerlang 2007 you'all! (tadi terlupa tulis..kan aku cakap, aku skang memang pelupa syaitonnnnnnnnnnnnn)

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)