Monday, April 07, 2008

hari ni aku malas, bleh?


wallpaper pc ofiz aku ni..

hari ni aku MALAS..boleh?huhuhu..hrp my dear baby x malas2 mcm ummi dier..lepas sahur & lepas subuh tadi aku bermalas-malasan disebelah my hubby yang syok tido lagi..
Hari ni nak citer psl danish jer..rindu kat romeo sorang ni...Perkembangan dier skang mengikut ngah aku:-
darah dia ada peningkatan..skang buat maintainence je..29 hb ni plak
jumpa doctor..skang ni dia kene makan ubat je..Insya Allah..boleh cure! tapi kene jaga elok2 skit la..seb baik tok ji n tok ki dier ada lagi kat Penang tu skang ni duk melayan karenah cucu kesayangan mereka tu..nak2 skang ni Ngah aku ckp dier dah banyak btol cakap..hari tu masa dier x nak makan ubat, tok ji n tok ki dier buat2 lah nak balik kampung siap bawak beg, bleh dier ckp kat tok ki dier, jgn amik beg saya(ngah aku ckp, beg tu selalu letak baju dier bwk pegi hospital :D)..abah n ma aku duk atas kerusi then buat2 x layan dier , dier bantai ckp, "jgn duduk atas kerusi saya"...hahahaha..tu blom lagi dier kater jgn tengok tv saya..maunyer laa abah n ma aku tak rindu-rinduan nanti bila balik trg..huhuhu..sungguh notty punya cucu! ckp saya2 ni aku rasa dier meniru si spongebob squarepants ni laa!peberet danish laa ni..termasuk aku n my hubby..hahahaha

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)