Friday, February 01, 2008

aku bz yang hamat...

what amaze...hr ni first time dalam hidop aku tak bukak internet dari pagi..kul 4.30 baru aku teringat nak bukak email..memang aku bz tahap cipan laa cengginih..aku sungguh kagum dengan diri aku hari ni..hari ni jer laa..hari lain aku rasa lambat lagi laa..heheheehehheheehehehehe...

hr ni aku sunyi balik laa bila balik umah..long aku angkut ma abah aku balik umah dier kat KL plak..tadak saper la nak teman aku borak sehingga my hubby sampai umah..harap2 my hubby tak lewat laa balik hari ni..mesti aku menangis sensorang nanti..huhuhu..

aku dah start rindu ma dan abah aku dah...hish..dah kawen pun masih rindu ma abah...yer laa..dah hampir 30 tahun hidup dengan diorang..dulu masa tinggal kat asrama pun aku selalu nangis sebab teringat ma dan abah aku..padahal masa tu sekolah aku sejam pun tak sampai dengan sekolah..huhuhu..manja aku ghuper2 nyer erkk..hehehehe..

lambatnya kul 5..aku nak balik dah ni...walaupun aku tahu aku akan sedih bila sampai umah...huhuhuhuhu

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)