Tuesday, April 12, 2011

Semalam my hubby booking Exora , tapi....

Cuma dalam mimpi..hihihihi.Korang dah pandu uji ker Exora? Klik sini laju-laju untuk melihat kereta idaman kalbu ni...



Jeles aku bila Kak Vp kita diberi peluang untuk pandu uji exora selama seminggu gitu kan. Jom baca testimonial kak Vp :)

Memang Proton EXORA ni BESAR dan agak panjang. Tapi percayalah! SELESA betul okeh. Terasa selamat kalau berada didalamnya.

Memang dari dulu impian saya nak memiliki MPV kan. Memang ciri-ciri kereta idaman saya ada pada Proton EXORA. wahhhhhhhhh... (terus kelip-kelip mata dekat suami dengan harapan dia memahami hasrat hatiku ini cewah) - credit here
p/s:

My hubby cakap, lepas Cinta Bersulam Rindu dah abes bayar(2013) , boleh lah nak pakai MPV pulak.Exora ajer kot yang mampu setakat ni kan..Tapi MPV yang diidamkan adalah Honda Stream :p muahahaha. Ntah2 ada lagi model MPV yang terbaik 2013 nanti kan..

p/s:

Berani ker aku nak bawak MPV ni kan, sebab selama ni pernah bawak Cinta Bersulam Rindu ajer..

Sifooo, boleh tolong buat kelas lagi sekali ???

Klik sini laju-laju untuk tempahan dan pandu uji exora sekarang !!!

 

12 Comments:

  1. pakai la Grand Livina, kita pun minat MPV, dah tenang2 NGL nissan Grand Livina, tapi kena tunggu si cinta hati habis bayo dulu...ha...ha...

    ReplyDelete
  2. i pun giler mpv. tapi asyik drive keta kecik...takut gak nnt mpv tu tak bergerak ke mana.haha

    ReplyDelete
  3. aku idamkan toyota wish...aumm...nyum2 dapat mimpi pun takper la..hehehe

    ReplyDelete
  4. aku mmg tidak ada idaman. bg aku klu cukup duit dlm simpanan. ahah lepas itulah aku beli kereta idaman aku. so aku kena ikut kemampuan akulah gitu.

    ReplyDelete
  5. minat jugak!! tapi.. MAMPUKAH daku??? muahaha

    ReplyDelete
  6. akak, nabila buat something utk akak..
    sory late..

    http://nabilashamsudin.blogspot.com/2011/04/jom-ramai2-tengok.html

    ReplyDelete
  7. Bagi saya, Exora ni berbaloi dgn harga yg dibayar. Luas, blower ekon sampai ke belakang.

    Selesa tau..

    Macam mana saya tau?

    Sebab ayah saya dah setahun pakai Exora..;)

    ReplyDelete
  8. exora memang best sebab dia besar..insayallah aku doakan moga impian nak pakai honda tercapai...

    ReplyDelete
  9. mesti selesa, nampak luas betul Exora. tiba2 ja rasa nak terjah masuk Exora rakan sekerja kat sekolah tu, heheheh

    ReplyDelete
  10. Nama kereta ko Cinta Bersulam Rindu? hehe..kelas gitu!

    Nama kereta aku Ciki..haha..mcm nama kucing aku dulu.

    ReplyDelete
  11. wah... bestnya kalu dpt naik exora kan??

    aku ni anak nak masuk 4, kereta 4 pintu jer ada... entah bila la nak beli mpv.. sempit tau bila nak berjalan jauh nanti..hehehe

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  12. @♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥


    apa kelas grand livini, kecik cipot je, member aku pakai 2 tahun je trade in ambik serena. dia cakap kecik tak selesa langsung!!!!

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)