Tuesday, November 02, 2010

Current Earning ChurpChurp Sudah RM 82.38

Hari ni tak tahu dah nak citer pasal apa.
Nuffnang? Semua orang dah tahu.Malah dah ramai cash out ribu-ribu.

ChurpChurp ? Mungkin ramai yang tak tahu lagi kan ? Adik beradik Nuffnang tu :p

Setelah menceburi bidang ChurpChurp , satu lagi Social Media Solutions Community , earning ChurpChurp aku sudah RM82.38 before you get paid ! hahahaha :p [Ops ! Wakenabeb ! ]



First time aku dengar ChurpChurp aku terbayang apa ? Chupa chups ? Lollipop tu !

Manis, berwarna warni dan mengasyikkan ! Sama ok features dia dengan ChrupChurp :)

Kenapa korang mesti jadi Churper?

Manis 


Sebab disamping korang menjadi churper, korang pun boleh tahu pasal event, contest atau produk terbaru dipasaran ! Manis bukan ? Dah la korang dapat $$$$ . Lagi ramai kawan, lagi banyak $$$$ masuk :)





Berwarna-warni

ChurpChurp bukan sahaja $$$ semata-mata tau ! Tetapi ChurpChurp jugak menganjurkan event untuk churper mereka. Antara event yang diorang anjurkan seperti You, me – and a ‘Fly Kite!’ sunny date!


Aku cadangkan kat ChurpChurp agar buatkan Giant Monthly Birthday Celebration  untuk Churper mereka ! Gempak jugak kan ? Mungkin churper yang lain boleh berikan hadiah kepada birthday's Churper ! Kalo bulan September, mesti aku yang akan join dan diraikan :)Korang rasa best tak event macam ni?


Gambar cuma ilustrasi dan imiginasi penulis belog sahaja :)


Mengasyikkan

Kenapa mengasikkan ? Bila korang dapat assignment yang diberikan lah ! Bila dah tulis tu mula lah asyik dan korang akan suka sebab tulis beberapa patah perkataan sahaja dapat $$$$ . Lepas tu tertunggu-tunggu assignment yang baru.Asyik kan?? Tapi korang jangan ingat, hari ni register sebagai churper, hari ni terus dapat assignment ! Kenalah sabar ok! hehehe :p




Apa korang tunggu lagi ??? Register lah sekarang . Klik sini untuk mendaftar yer... Tapi pastikan korang ada twitter dan facebook lah ! Kalo tak faham  apa-apa, boleh lah korang  [ klik kat sini. ]


Be Part of ChurpChurp Today !! 





Korang dah add aku kat twitter ke belum ? @elissmie ok ! Add sekarang  secara paksaan!!

Bagi yang nak add sebagai kawan di facebook, search Eliss Mie dan sila nyatakan mesej =" Aku follower belog kau !! " Kalo tak aku reject ajer :p kalo aku tak kenal !! 

p/s: 

Tapi ofiz aku block twitter dan facebook selepas pukul 8 - 5 petang ! ciss :p


30 Comments:

  1. twitter tkde la..cukup la facebook saje..tp tula dh kena blok gk

    ReplyDelete
  2. banyak tu .. anastasyea baru cecah dua puluh lebih sbb baru nak start .. =)

    ReplyDelete
  3. :) Wahahah sudah banyak juga tu..

    ReplyDelete
  4. kira dia x gaduh dgn nuffnang la eh eliss? mmg boleh letak sekali la ye?

    ReplyDelete
  5. baru rs mcm nk jadi ahli twett..twett.. ;)

    ReplyDelete
  6. aku bila dah kena block ni hangin sungguh..camna nak menjana pendapatan nih? grrr...

    ReplyDelete
  7. eh..saya baru register tadi..alih2 nampak eliss buat entry....still tak faham jugak lagi

    ReplyDelete
  8. tak retiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
    tak reti ber tweet2 puun!! camno tu?

    ReplyDelete
  9. dah register... tp follower kat twiter tak banyak so susah ke nak dapat assigment...

    bab twitter pun x pandai...

    ReplyDelete
  10. huh..tempat komen dah dok dalam kotak rupenyer...hehe
    aku dah lama masuk...cuma asemen dia jek xdan nk wat lagik...huhu...masih RM0.00
    tolong wat utk aku elis....:p

    ReplyDelete
  11. @a n a s t a s y e a wahh..baru start dah 20 lebih..hebat lah tu :)

    ReplyDelete
  12. @yatie chomeyl tak gaduh punya.kan nuffnang dah masukkan churp2 dlm dashboard!

    ReplyDelete
  13. @mama tisya try add twitter plak..kot2 lagi masyuk :)

    ReplyDelete
  14. @Kancilbiru tak per..churp2 tak kena block :p

    ReplyDelete
  15. @siti nurkhijahmula2 memang sket follower, lama2 ramai laa orang follow :)

    ReplyDelete
  16. @eT kotak komen aper? belog aku yer? hehehe.br tukar semalam :p kalo tak buat rugi laa sebab first come first serve.kalo lambat2 dia reject..

    ReplyDelete
  17. wah dah banyak tu eliss, kita tak update FB la..twitter tak leh bukak...hu...hu..kalo tak nak gak...tahniah k eliss...pandai eliss cari income

    ReplyDelete
  18. br jek register..camne nk link ng fb ekss

    ReplyDelete
  19. nak bertwitter pun tatau cemana.. hikhik

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan..
    saya baru je join semalam..
    banyak lg nak blajar nanti..

    ReplyDelete
  21. bile lah liza nak explore this icon, nampak sgt interesting

    ReplyDelete
  22. kene ada twitter baru leh join churp2 ni ke ellis?

    ReplyDelete
  23. aku dh sign up churp2 ni. tp tak tau utk apa huhu. nmpk sgt tak membaca kan!!

    ReplyDelete
  24. okeh.. mekchu dah add twitter.. tlg bimbing saya ke jalan yg benar.. hahahaha...

    ReplyDelete
  25. menarik....nnti nak cuba...tp tak tau bilaa...adoiii konon2 bz nihh..

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)