Monday, December 17, 2018

Fun Bowling Geng Meja Bulat 2018

Jumaat lepas , ada Fun Bowling Geng Meja Bulat aka geng makan makan meja bulat kat ofiz untuk kaum wanita. Ofiz korang ada ke GMB ni? Bukan Geng Makcik Bawang ok ! hahahaha. Ada 8 kumpulan bertanding merebut Piala Pengerusi GMB.Chewah. Kemain lagi kan siap piala bagai . Nama je pun piala tak ada. Kena minta sponsor piala pulak next tournament ni. Puan Pengerusi sila take note. hahaha. Hampir 20 tahun rasanya saya tak main bowling. Lama gila kot. Nasib baik tak semua ke longkang bola tu. Ok la kan. hahaha. Tapi kalau best jugak dapat hadiah Ratu Longkang.



Fun Bowling GMB bertempat di Ole Ole SuperBowl, Seksyen 18


Semua yang hadir memeriahkan perlawanan bowling


Siap dapat door gift lagi. Tip top la penganjur kali ni 
 
Team kitorang, Team Lipstick Pink


Memang pakai Lipstick pink gitu. hahaha. Sengal. Bertabah je lah. 

Terlebih sorang kat belakang. hahaha

Haruslah bergambar dengan bola bowling kalau tak orang tak tahu main bowling

Gambar solo bersama bola bowling . hahaha. matilanak kena kecam


Gambar lempar bowling pun kena ada kan tak caya pulak. Biar blur pun. hahaha

Gambar selepas

Team Go Go Golek

Team Pelontar Pink Jambu 
 Ni pemenang tempat pertama dengan markah jatuhan pin sebanyak 694


Team Mom Super Striker

Team Suka Suki

Team Baling Baling Manja

 
Team Baby Shark Do Do Do Do


Team Gegirl


Bersama Puan Pengerusi GMB

Hadiah Kumpulan Senyap Sunyi 

Ni dapat hadiah cabutan bertuah


Sinonim dengan makcik bawang dapat bekas bawang tu hah..hahaha

 Geng Bini Orang :0 Tahniah Rai dapat Ratu Longkang.


 Pusingan pertama je main. Lepas tu tengok orang main. Seram jugak nak main banyak-banyak .

Ok la tu di tempat ke 14. hahahaha

Kumpulan di tempat ke 6 

Bersama dengan pemenang tempat pertama

Semoga berjumpa lagi untuk aktiviti GMB akan datang. Terima kasih kepada semua yang membuat penganjuran untuk aktiviti kali ni . Memang terbaik la GMB !!

Korang suka main bowling ?

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)