Wednesday, January 16, 2019

10 Years Challenge #10yearschallenge @ Wordless Wednesday

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Entry hari rabu haruslah ikut tema. Wordless Wednesday . Ke dah ramai tak buat? hahaha. Hari ni nak sahut 10 Years Challenge tu. 10 tahun lepas (2009) saya dah bekerja tahun kedua di UiTM dan bergelar isteri dan sudah mempunyai seorang anak. My Nuha la kan.Dia pun berusia setahun Ogos 2009 . 


Tadda...10 years back

Kat Bukit Cerakah. 

Kat Bukit Cerakah. 


Rambut pun tak lebat mana si Nuha ni. hehehe


Ni masa event ITEX di KLCC



Ni masa event ITEX di KLCC

Saya dengan Niza. Buat pengubat rindu kancilbiru.com 

 Saya dengan Ad
 
 Nuha masa ni baru nak masuk setahun.

Saya dengan Rohida. Ni masa induksi

Saya dengan Yat . Ni pun masa induksi. 



Selit sekali gambar my hubby bersaiz M @ 2019 

Me Now...2019



 Saya dengan Ad

My hubby now . I Love you sayang. Dari size M sampai 2XL . hahahaha

Daripada ‘Abdullah bin 'Amru RA, daripada Nabi SAW bersabda: "Tidaklah seseorang itu digelar al-Wasil (penyambung silaturrahim) apabila dia bersifat al-Mukafi`i (orang yang menyambung silaturrahim jika saudaranya menyambungnya dan akan memutuskan apabila mereka memutuskannya), akan tetapi al-Wasil itu ialah seseorang yang apabila terputus silaturrahim, beliau segera menyambungkannya." (Hadith riwayat al-Bukhari, No: 5991, Abu Dawud, No: 1697, at-Tirmizi, No: 1908, Ahmad, No: 6496, lafaz hadith riwayat at-Tirmizi)

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)