Programmer by day & Lifestyle Bloggger

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Thursday, June 22, 2017

Salam Aidilfitri 2017

Assalamualaikum. Pejam celik dah nak sampai di penghujung Ramadhan yer. Hari ni mesti dah sunyi ofiz ni kan? Nak buat bising pasang lagu raya jer lah kat You Tube macam kami semalam. Korang dah start bercuti ke ? Saya mungkin dalam perjalanan pulang ke Terengganu . Doakan kami selamat sampai dan kembali semula kesini yer :) Saya pun doakan sama untuk korang.

Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri dan maafkan segala salah silap saya sepanjang berblogging ini kalau ada tulisan saya yang mengguris hati dan perasaan semua. Yang buruk itu semuanya dari kekhilafan diri saya yang serba kurang ini dan yang baik sesungguhnya datang dengan izin dari Dia. 


Jangan lupa isi borang balik kampung menggunakan Aplikasi VSP (Volunteer Smartphone Patrol) yer. Boleh download kat play store dan app store  .



Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)